Cloenda del curs en l'àmbit de l'atenció sociosanitària

Aquest mes de juliol ha finalitzat el curs de formació en competències personals i habilitats sociolaborals en l'àmbit de l'atenció sociosanitària a les persones, impulsada des de la Regidoria de Benestar Social en col·laboració amb la Fundació Vilaniu.

El curs s'ha realitzat en el marc del 'Programa de prevenció i promoció de la dona en desavantatge social del Barri Antic', amb l'objectiu d'afavorir la inclusió social i laboral de les dones del municipi a través de la realització d'activitats i formació que permetin l'adquisició de competències i habilitats, fomentant la seva ocupabilitat i apoderament.

Les participants han rebut una formació bàsica en l'adquisició d'eines per a una millora d’habilitats socials i laborals, enfocades en el paper i la funció de la treballadora familiar com a professional en el camp sociosanitari. Els coneixements adquirits afavoreixen la motivació davant la possibilitat de preparar-se per a obtenir la titulació adequada per a exercir com a treballadora familiar i tenir més possibilitats d’inserció laboral. A banda de coneixements teòrics, també han realitzant casos pràctics durant les classes, visites formatives i xerrades a diferents institucions socials.

El curs ha comptat amb un servei de monitoratge per als infants de les mares participants. La primera edició del curs es valora molt positivament amb una participació total de 6 alumnes, i l'inici de la propera està prevista per al proper 19 de setembre amb durada fins el 16 de desembre. El regidor de Serveis Socials, Jordi Cartanyà, va lliurar els diplomes a totes les participants que van completar la formació.

Agenda

ENTRADES

entrades

CARNET JOVE VALLS

decennals 01

GEOVALLS

decennals 01

METEO

Previsió per als propers dies a Valls


veure informació detallada