Formulari d'inscripció de la xerrada sobre economia circular

Formulari d'inscripció de la xerrada sobre economia circular

Economia circular

Del residu al recurs. Procés de canvi de l'economia lineal cap a la circular.

Joan Vila

Joan Vila i Simon. Empresari, professor universitari i escriptor, director executiu de LC Paper 1881, SA, empresa catalana puntera en la innovació en el sector paperer, premiada per les seves iniciatives per a l'estalvi energètic i reducció del consum d'aigua.

Dimarts 23 novembre a les 19:30 hores

Xerrada Informativa

Image

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

23 de novembre 2021

*Informació requerida

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritzo que les dades personals facilitades siguin incorporades a un fitxer denominat «Medi ambient i sostenibilitat», responsabilitat de l’Ajuntament de Valls, i seu social a Plaça del Blat nº1, 43800 Valls (Tarragona)

La finalitat d’aquest tractament és la de poder mantenir-lo informat sobre les accions relacionades amb el medi ambient des de l’Ajuntament. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat per a la que es van captar.

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament, o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions s’hauran de fer presencialment a la Plaça del Blat núm. 1, 43800 Valls (Tarragona) o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Se l’informa que també pot presentar una reclamació, si així ho considera adient, davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o posar-se en contacte amb el delegat de protecció de dades a dAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Autoritzo l’Ajuntament de Valls a l’enviament, incloent per mitjans electrònics, d’informació sobre accions relacionades amb el medi ambient impulsades des del propi Ajuntament.