Calendari d'Events

Escola de Persones Cuidadores

iconfinder calendar 115762Dilluns, 17. Febrer 2020, 08:00 - 20:00
iconfinder calendar 115762

"

  • Dia: 17/2/2020
  • Hora: De 15.15 a 17.15 h
  • Lloc: Centre d’Assistència Primària Valls Urbà

Escola de Persones Cuidadores

L’Escola de Persones Cuidadores té com objectiu proporcionar d’una banda les habilitats necessàries a la persona cuidadora per millorar la qualitat de vida de la persona dependent i, a la vegada, posar al seu abast les eines per viure positivament l’experiència de cuidar. Les sessions començaran el 20 de gener i s'allargaran fins el maig. Les sessions de dues hores setmanals tindran lloc al Centre d’Assistència Primària Valls Urbà – Dr. Sarró, els dilluns a la tarda, de les 15.15h a les 17.15h.

Durant el curs, els participants podran adquirir coneixements sobre la mobilització dels malalts, suport psicosocial, informació de recursos socials i sanitaris disponibles, així com aspectes legals de l’atenció al malalt dependent. Aquesta formació va a càrrec de professionals experts en l’àmbit sanitari, terapeutes ocupacionals, psicòlegs i treballadors socials. En aquest sentit, l’Escola es converteix en un espai de trobada i de formació on s’aporten les eines necessàries perquè el cuidador pugui desenvolupar la seva tasca de cura diària i, al mateix temps, trobar suport, compartir experiències i rebre assessorament.

Un dels objectius de l’Escola és que les persones participants teixeixin vincles per continuar intercanviant experiències més enllà de les sessions. Per aquest motiu, s’ha creat un grup de persones que ja han participat en anteriors edicions i que, una vegada al mes, es troben també al CAP.

Per inscriure’s en el curs gratuït de l’Escola de Persones Cuidadores d’enguany cal anar al CAP Valls Urbà (carrer Vallvera, 8) o bé trucar al telèfon 977 62 02 00.

> Més informació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"

 

Valls
Valls