Calendari d'Events

Taller - Diabetis, una malaltia controlada per tu

iconfinder calendar 115762Dimarts, 18. Febrer 2020, 17:30 - 19:30
iconfinder calendar 115762

Taller: Diabetis, una malaltia controlada per tu - Taller d'activitat física i diabetis.

Aquests tallers tenen com a objectiu millorar la salut i la qualitat de vida de les persones que pateixen diabetis donant eines per a fomentar estils de vida saludables i prevenir problemes de salut relacionats, entenent que l’educació constitueix la base fonamental del maneig de la diabetis.

Es comptarà amb 6 sessions pràctiques sobre l'alimentació, el control de la diabetis, la medicació i l'activitat física. Aquests tallers començaran l’11 de febrer a l’Aula 2 de l’Edifici Vallsgenera. Per tal de facilitar la participació es farà el mateix taller els dimarts a la tarda (de 17.30h a 19.30h) i el dijous al matí (de 9.30h a 11.30h) farà el mateix taller.

Les inscripcions a aquests tallers es podran realitzar en les mateixes sessions, o dirigint-se al CAP Dr. Sarró (carrer Vallvera, 8). Els fulls d’inscripció estaran disponibles en centres sanitaris i farmàcies.

El Grup de Salut Comunitària de Valls organitza per tercer any consecutiu els Tallers “La Diabetis, una malaltia controlada per tu”. La iniciativa és impulsada pel grup de treball de Salut Comunitària del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de la regidoria d’Acció Comunitària i l’EAP Valls Urbà. Participen en el grup la Fundació Vilaniu, el Patronat Municipal d’Esports, el Centre de Salut Mental de Valls –Institut Pere Mata, Creu Roja i, des d’enguany, les farmàcies de Valls.

> Més informació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"

 

Vallsgenera - Casa Caritat
Ctra. del Pla 37A
Valls