Calendari d'Events

Presentació del catàleg de l'exposició de l'artista Gelo

iconfinder calendar 115762Dijous, 3. Setembre 2020, 20:00
iconfinder calendar 115762

El proper dijous dia 3 de setembre, a les 8 del vespre, el Museu de Valls presentarà el catàleg de l'exposició GELO. Dels bars musicals de Tarragona als extraterrestres del Montsià (1980-2020), en un acte al Passeig dels Caputxins, davant del mateix museu.

La presentació tindrà lloc seguint totes les mesures habituals de protecció i seguretat per la pandèmia de la Covid19, amb públic assegut, aforament delimitat i ús de gel hidroalcohòlic i mascareta obligatoris. L’acte comptarà, a més, amb el suport tècnic i informatiu dels agents cívics municipals que assessoren sobre la matèria.

La publicació serà presentada per Magí Sunyer, escriptor, professor de literatura catalana i bon coneixedor de l'obra de l'artista des de ja fa anys.

El catàleg, de gairebé cent pàgines, conté el text del comissariat, amb el títol Gelo, un artista punk d'esperit angèlic, escrit per Assumpta Rosés, una selecció àmplia de l'obra exposada, i un apartat de documentació amb la relació d'exposicions tant individuals com col·lectives en què ha participat l'artista. El completa la relació de totes les obres exposades a la mostra.

La mostra GELO. Dels bars musicals de Tarragona als extraterrestres del Montsià (1980-2020) es podrà veure al Museu de Valls fins el dia 6 de setembre. Ha estat comissariada per Assumpta Rosés, crítica d'art reusenca i gran coneixedora de l'escena artística tarragonina. Recull gairebé un centenar d'obres de l'artista, en la seva primera retrospectiva. Les obres fan referència dues etapes molt marcades de la seva trajectòria, l'etapa tarragonina, des de principis dels vuitanta fins a finals dels noranta, i l'etapa a les terres de l'Ebre, bàsicament dels últims deu anys.

L'artista i la comissària, el mateix dijous dia 3, una hora abans d'iniciar-se la presentació, a les 19h de la tarda, estaran a la sala d'exposicions per atendre a tots aquells que vulguin parlar amb ells i poder comentar les obres exposades. Seguint la normativa marcada en els plans sectorials de represa de l’activitat cultural les sales tenen aforaments limitats.

 

Museu de Valls
Passeig dels Caputxins, 18
Valls