Calendari d'Events

Esmorzar de veremadors

iconfinder calendar 115762Dissabte, 25. Setembre 2021, 08:30 - 12:00
iconfinder calendar 115762

El pròxim dissabte 25 de setembre tindrà lloc la tercera edició de l'Esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar, organitzat per l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç i Turisme i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12:00 hores a la plaça del Blat. Aquest any com a novetat s’establiran dos torns, el primer de 8:30 a 10 hores i el segon de 10:30 a 12 hores. El format s'ha modificat per tal d'adaptar-se a les mesures de seguretat marcades pel Covid.

L'activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que també comptarà amb l'actuació musical del grup Fenya Rai. El preu de l'esmorzar és de 3 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3.

L’esmorzar de veremadors és una de les activitats incloses a la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història. L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

 

Plaça del Blat (Copy)
Plaça del Blat
Valls