Calendari d'Events

Acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal

iconfinder calendar 115762Divendres, 26. Novembre 2021, 18:00
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal. Els més menuts i les seves famílies es retroben, un any més, al cor del Centre Històric, a la plaça del Blat, per donar plegats el tret de sortida al Nadal vallenc i encendre l’enllumenat nadalenc. Prepareu els vostres desitjos i porteu-los ben anotats, perquè el mag fanaler requerirà de tots vosaltres, i de l’ajuda dels Nans de la Ciutat i el Fumera, per fer arribar la llum del Nadal i activar totes les bombetes i decoracions lluminoses. Organitza: Ajuntament de Valls i Cultura Valls. Col·laboren: Unió Anelles de la Flama i Associació Afuma.

Tot seguit. Carrers i places de la ciutat. Primer vespre d'encesa de l'enllumenat de Nadal, que durant totes les festes omplirà Valls de llums, màgia i colors. La ciutat llueix fins a 382 motius ornamentals que guarniran 55 carrers i places. Una il·luminació a la que enguany se suma la recentment recuperada font lluminosa, a la plaça de la Font de la Manxa, i la gran bola de llum que, a partir de petits llums màgics, tornarà a il·luminar la plaça del Blat, un dels principals atractius del darrer Nadal.

A continuació. Des de la plaça del Blat, pels carrers del Centre Històric i els diferents eixos comercials de la ciutat. Cercavila d’encesa de l’enllumenat de Nadal, que es reparteix en dos itineraris diferenciats, un protagonitzat pel Fumera i els Nans de la Ciutat, acompanyats dels grallers Els Blu’s; i l’altre encapçalat pel Carro de la Llum, amb els fanals del mag Stela Lumens, que anirà recollint els desitjos de nens i nenes, acompanyat pels sons de la Piccola Orquesta. Organitza: Ajuntament de Valls i Cultura Valls. Col·laboren: Unió Anelles de la Flama i Associació Afuma