Calendari d'Events

Nadal a Valls - 4 de gener

iconfinder calendar 115762Dimarts, 4. Gener 2022
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

Obertura del Campament Reial.

10 a 13 h. Sala de la Cooperativa Agrícola. La Fàbrica de les Il•lusions. Preu: 2€. Entrades només online a www.valls.cat (disponibles a partir del 9 de desembre a les 18h) Organitza: Centre Cívic

10.30 a 13.30 h. Arcs del Celler del Paborde. Obertura del Campament Reial. Vinguts des de l’Orient, l’Emissari Reial i la seva comitiva de patges i heralds ja han arribat a la ciutat i fins la vigília de Reis, romanen instal•lats al seu campament base, ubicat als Arcs del Celler del Paborde, on els nens i nenes podran saludar-los tot esperant l’arribada de Ses Majestats. Al campament també hi trobareu la Bústia reial, on dipositar les vostres cartes. Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis.

12 h. Des de la plaça del Blat. Comitiva dels camells i patges de l’Emissari Reial. Aquesta divertida cercavila, vinguda de l’Orient llunyà, farà gaudir a petits i grans amb els seus curiosos dromedaris i els sons orientals dels Boixets, que els acompanyaran pels carrers del Centre Històric.

17 a 20 h. Sala de la Cooperativa Agrícola. La Fàbrica de les Il•lusions. Preu: 2€. Entrades només online a www.valls.cat (disponibles a partir del 9 de desembre a les 18h) Organitza: Centre Cívic

17 a 20 h. Arcs del Celler del Paborde. Recollida de cartes per part de l’Emissari Reial. Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis.

17.30 h. Des de la plaça del Blat, pels carrers del Centre Històric. Comitiva dels camells i patges de l’Emissari Reial.

19 h. Des de la plaça del Blat, pels carrers del Centre Històric. Comitiva dels camells i patges de l’Emissari Reial.