Calendari d'Events

Music Valls Va de Vins

iconfinder calendar 115762Divendres, 20. Maig 2022, 18:00
iconfinder calendar 115762

La Music Valls Va de Vins obrirà les portes el divendres 20 de maig a les 18 h. A partir d’aquest moment, els dotze cellers de la DO Tarragona que hi participen oferiran les degustacions dels seus vins -més de 50 referències de vins blancs, rosats, negres, espumosos i vins de licor- a tots aquells que hagin comprat la copa, que s’acompanyarà de 5 tiquets per tastar els vins, al preu de 15 euros. També es podran adquirir copes soltes a 2 euros i tiquets per un tast a 3 euros.

L’oferta musical de la primera nit estarà formada per l’actuació de la cantant vallenca Maria Jacobs amb la seva banda al complet, a partir de les 19.30 h, presentant les cançons del seu nou disc. A les 21 h està prevista la segona actuació del dia, la formació gironina La Ludwig Band, una de les propostes més originals de la música catalana dels últims anys que arriba a Valls des d’Espolla, a l’Alt Empordà, presentant el disc La mateixa sort.

19.30 h. Maria Jacobs presenta ‘Et porto escrit’

Maria Jacobs torna a Valls després del seu concert a les Decennals amb el disc “Et porto escrit”, un treball d’onze temes produït per Adrián Ghiardo on podem trobar des del gènere funk, passant per balades fins a rock o electrònic. Els dos singles ja publicats, “Sempre tornes” i “Algú per estimar”, van acompanyats d’un videoclip disponible també al youtube. El nou directe d’aquest disc és defensat per una banda de 7 músics; Joan Manetas a la bateria, Marcel Figueras a la guitarra, Dani Campos al teclat, Rodrigo Chávez al baix, Marc Anglès a la trompeta, Víctor Rubias al trombó i Maria Jacobs a la veu.

21 h. La Ludwig Band presenta:

El 2017 La Ludwig Band comencen a tocar les cançons que el Quim Carandell acumulava des de l’adolescència. Des del Cuartelillo d’Espolla (Alt Empordà), la base operativa del grup i antiga caserna de la guàrdia civil, el grup assaja, evoluciona i perfecciona aquestes cançons. Sona folk pedant, cançons de pastorets i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimen assonants. L’any 2021 va ser el gran any de La Ludwig Band amb la realització de més de 30 concerts per tot el país. Ara arriben a Valls amb les cançons del seu segon disc "La mateixa sort" gravat en temps rècord i a causa de la impossibilitat de girar l’anterior disc per la pandèmia. El disc és la consolidació del grup en l’escena catalana i és que en època de bits i autotunes La Ludwig Band es presenta com una banda com les d’abans, amb cançons festives d’envelats i revetlles.

 

El Pati
Plaça del Pati
Valls