Calendari d'Events

Music Valls Va de Vins

iconfinder calendar 115762Dissabte, 21. Maig 2022, 11:00
iconfinder calendar 115762

El dissabte 21 de maig, la Music Valls Va de Vins obrirà les portes a les onze del matí. A partir d’aquesta hora els cellers tornaran a oferir els tastos de vins. Enguany, a diferència d’altres edicions, la Music Valls Va de Vins no tindrà celler convidat, sinó un establiment convidat. Serà l'establiment especialitzat en vins "La Parcel·la" de la plaça de la Zeta de Valls, que s’encarregarà de dur a terme el maridatge gastronòmic del dissabte al migdia. El preu per participar en aquest maridatge enogastronòmic, que es realitzarà a la Societat Agrícola de Valls, és de 35 euros i consistirà en un tast exclusiu amb cinc vins i cinc plats a partir de les dotze del migdia. Per reservar per aquest tast cal fer-ho prèviament a l’Oficina de Turisme de Valls.

Després de la pausa per dinar, la Music Valls Va de Vins reprendrà l’activitat a les 18 h. La primera de les dues propostes musicals de la tard-nit serà a les 19.30 h amb l’actuació del grup de pop metafísic, Marialluïsa, un grup que arriba per primer cop a Valls amb les cançons del seu segon disc, “La vida és curta però ampla”, que els portarà aquest estiu a alguns dels millors festivals del país com el Vida. A les nou de la nit, arribarà l’actuació que clourà la Music Valls Va de Vins, la de Miqui Puig & ACP. El carismàtic exlíder de Los Sencillos arribarà al Pati amb un avançament del seu nou disc, en el qual hi ha col·laboracions sorprenents com Queralt Lahoz, i interpretarà alguns dels clàssics de tota la seva carrera que fa trenta anys que va començar.

19.30 h Marialluïsa presenta “La vida és curta però ampla”

Viure amb intensitat cada moment, però sense sucumbir al ritme frenètic del món. Aquest és el full de ruta que guia els Marialluïsa al seu nou disc “La vida és curta però ampla”. Un deliciós tractat de pop sensual que et farà enlairar amb els cinc sentits. Després de sorprendre amb l’EP “Pren-t’ho amb calma” i consolidar-se amb el primer disc “És per tu i per mi”, el quartet igualadí retorna amb vuit noves melodies lluminoses marca de la casa, himnes per quan l’estiu dona pas a la tardor o quan la tarda es fon amb el capvespre. El seu so encanta i acull, evolucionant ara cap a una instrumentació més orgànica i terrenal. El nou disc de Marialluïsa convida primer a tancar els ulls, deixar-se endur i respirar profundament. I tot seguit t’encomana unes ganes immenses d’aprofitar al màxim aquesta gran casualitat que ens ha fet coincidir ara i aquí. Hi trobem amor i lluita; desig i sexe; principis i finals, delícies i amargors. I molta bellesa.

21 h. Miqui Puig presenta:

El cantant Miqui Puig té una capacitat inèdita al pop del nostre país per acumular capes i unir generacions. Sempre l'ha tinguda. Aquest podria ser un dels motius pels quals el Miqui Puig té un lloc tan estrany en aquesta història: pot sonar clàssic i serè, però sempre manté l'excitació per l'any que vivim. És possible que ja hi sigui component la seva propera tornada, un Miqui Puig, sempre en forma, cantant i plorant des de 1988. Aquest abril, Miqui Puig ha tornat a la carretera amb una formació renovada de la seva banda, l’ACP, i un nou repertori en el qual sonaran les seves creacions més recents al costat d'una selecció de temes acumulats durant els darrers 30 anys de carrera d’ençà es va donar a conèixer liderant Los Sencillos.

 

El Pati
Plaça del Pati
Valls