Calendari d'Events

50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama

iconfinder calendar 115762Dissabte, 28. Maig 2022
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

A partir de les 12 del migdia, pels carrers i places del centre històric de Valls, tindrà lloc la «Crida a la Festa!». En aquest cas, el Pregoner, un dels personatges més pintorescos i mítics de la UAF, anunciarà a la ciutat l’efemèride de l’entitat i, alhora, convocarà els vallencs i vallenques a la plaça del Blat, per a l’acte festiu de la tarda.

Paral·lelament, a partir de les 11 i fins a les 16 hores, la plaça del Pati acollirà el «Click-Clack: fes-te una foto bestial!». Es tracta d’un acte que proposa, a la ciutadania, fotografiar-se amb les diferents peces de la imatgeria festiva de la Unió Anelles de la Flama, en un format únic, inèdit i exclusiu amb motiu de l’aniversari. El moment culminant arribarà a les 16.30 h, amb la tradicional fotografia de germanor que l’entitat escenifica cíclicament, només en celebracions i dates molt determinades. En aquest cas hi prendran part els socis i sòcies, els balls, les danses, les peces d’imatgeria i les expressions folklòriques més genuïnes que són pròpies de l’entitat.

Finalment, a les 18.00 h, a la plaça del Blat, es donarà el tret de sortida a l’espectacle de carrer «Moments de Festa». Es tracta d’un recorregut escènic, en un context únic i inigualable, pels diversos moment més simbòlics, i a vegades més desconeguts, del cicle festiu anual de l’entitat. És una ocasió perfecta per conèixer de manera conjunta, i fora de context, alguns dels instants més clàssics de la festa vallenca.