Calendari d'Events

Patis oberts

iconfinder calendar 115762Dilluns, 11. Juliol 2022, 17:30 - 20:30
iconfinder calendar 115762

L’escola Eugeni d’Ors acull, del 4 de juliol i fins el 31 d’agost, les activitats de lleure per a infants i adolescents conegudes com a Patis Oberts i que s’havien deixat de programar durant la pandèmia. Aquesta iniciativa recuperada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Valls s’inclou en el programa del Pla Educatiu d’Entorn i té la voluntat d’entretenir i alhora formar durant aquestes dates estiuenques.

L’empresa encarregada de dinamitzar els Patis Oberts és la Fundació Privada en Xarxa, amb els seus educadors i les seves educadores especialistes en l’àmbit del lleure i amb llarga experiència en la formació del jovent.

Les activitats es duen a terme cada tarda de 17:30h a 20:30h, de dilluns a dissabte, dirigides pels monitors i monitores de lleure. Aquesta proposta estiuenca, que inclou esports variats, jocs d’aigua, equilibris, ball i tardes sobre rodes, entre altres propostes, és gratuïta i sense inscripció prèvia perquè hi puguin accedir tots els infants i adolescents d’una manera fàcil i còmoda.

 

Escola Eugeni d'Ors
Passeig de l'Estació, 2
Valls