Calendari d'Events

Exposició - Bardenas reales. Fotografies de ram(on) giner

"La famosa COVID-19 ens recloïa durant forces setmanes als nostres domicilis -personalment, vaig estar set setmanes sense sortir de casa-. Possiblement aquesta circumstància fa que ara us presenti una exposició molt especial en la meva trajectòria fotogràfica perquè mai no havia presentat paisatges.

Crec que el confinament m'ha provocat la necessitat d'espais oberts, quasi il·limitats. Ha despertat una visió llunyana, molt amplia, amb cels inabastables. Una llum especial. Una solitud desitjada.

Les Bardenas Reales de Navarra és un paratge natural semidesèrtic que s'estén al sud-est de Navarra (Espanya), en plena comarca de Tudela, amb unes 42.500 ha de terreny sense cap nucli urbà.

Les Bardenas se situen en un punt equidistant entre la serralada Pirinenca i la serralada Ibèrica i conformen un Parc Natural Protegit de 39.274 ha que des del 7 de novembre de 2000 forma part de la Reserva de la biosfera.

El sòl característic de la zona està format per argiles, guixos i gresos, i el terreny ha estat fortament erosionat per l'aigua i el vent creant formes geològiques entre les quals destaquen els barrancs, els altiplans d'estructura tabular i els turons solitaris, anomenats cabezos." ram(on) giner.

La mostra es podrà visitar fins a l'1 de novembre. De dimarts a dissabte de 19 a 20:30 hores i dissabtes i festius de 12 a 14 hores.

 

Sala Sant Roc
Carrer Jaume Huguet, 1
Valls