Calendari d'Events

Fem Nadal a Valls - 24 de novembre

iconfinder calendar 115762Divendres, 24. Novembre 2023
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

> 17:30h. Des de la plaça del Blat. Cercavila d’Anada a l’Encesa, amb els Nans de la ciutat i el Fumera acompanyats dels grallers Blu’s. Itinerari: pl. del Blat, La Cort i El Pati.

> 18h. El Pati. Espectacle d'encesa de l'enllumenat nadalenc. "La Màgia de Giocattolo": El Mestre Jogueter conegut arreu, Enzo Giocattolo, ha perdut el seu esperit Nadalenc i ha decidit tancar el seu famós taller de joguines. Les seves joguines, els Nans de la ciutat, el Fumera, un convidat especial i tot el públic l'hauran d'ajudar a recuperar-lo per obrir de nou el seu taller i que així torni la màgia del Nadal. Espectacle a càrrec de MásandMásShow Col.labora: Associació Afuma, Unió Anelles de la Flama.

A continuació. Concert de nadales amb la veu de Yamilé Wilson.

Simultàniament. Des del Pati. Cercavila d’encesa de l’enllumenat de Nadal protagonitzada pels Nans de la ciutat i el Fumera, acompanyats pels Blu’s. Itinerari: el Pati, c. Manuel Gonzàlez Alba, pl. dels Alls, c. Forn Nou, c. Sant Pere, c. Sant Antoni, c. Peixateria, pl. de l’Oli, c. Sant Oleguer, c. Major i pl. del Blat.