Servei d'Informació i Atenció a les dones (SIAD)

Servei d'Informació i Atenció a les dones (SIAD)

 

Què és?

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) és un servei públic i gratuït d’informació, formació, assessorament i atenció a totes les dones del municipi per donar-los suport en diferents aspectes i facilitar-los l'accés als diferents recursos del territori.

 

Quins serveis ofereix?

  • Atenció especialitzada en casos de violència vers les dones. Detecció de casos de violència masclista i suport psicològic a les víctimes per a la recuperació i superació de les seqüeles de la violència.

  • Atenció psicològica adreçada a totes aquelles dones que necessitin assessorament i orientació en problemàtiques en l'àmbit social, relacional, laboral, familiar i intrapersonal en diferents processos de les etapes vitals de les seves: davant d'una situació de violència familiar o en l'àmbit de la parella, drets sexuals i reproductius, relació amb els fills/es en les seves diferents etapes, assessorament en l´àmbit laboral, etc.

  • Assessorament jurídic en qualsevol tema relacionat amb separacions i/o divorcis, impagament de pensions d'aliments, guarda i custòdia del fills/filles, règim de visites, divisió del béns ganancials... etc.

  • Activitats de sensibilització i informació: xerrades, tallers, espais de trobada, coeducació.

  • Atenció a grups de dones en temes especialitzats.

  • Suport i atenció a les associacions i entitats de dones del municipi.

  • Informació general i orientació sobre recursos i serveis.

 

A qui va dirigit?

A totes les dones de Valls.

 

On ens pots trobar?

Ens pots trobar a: SIAD

Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 10 a 13h

Adreça: Muralla del Carme, 24      -     Telèfon: 977 61 40 40
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfons d'emergències: 900 900 120  -  112

Institut Català de les Dones (ICD): http://dones.gencat.cat/ca/