Jornada gastronòmica del Calçot

Jornada gastronòmica del Calçot

Valls enceta oficialment la temporada de calçotades amb l’arrencada del primer calçot, cada mes de novembre, en el marc de la Jornada Gastronòmica del Calçot-Memorial Àngel Solé. La Jornada Gastronòmica del Calçot l’organitza l’Ajuntament de Valls, la Denominació d’Origen Tarragona, la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls, la Cooperativa Agrícola i l’Associació de Restauradors i, a més de demostracions i tastets de la cuina del calçot, acull el nomenament oficial de l'Amic o Amiga de l'Autèntica Calçotada, que s'atorga a un reconegut personatge, que farà d'ambaixador de la calçotada arreu.

En les diferents edicions, Ada Parellada (2016), Joan Bosch (2017), Carme Ruscalleda (2018), Christian Escribà (2019) i Nandu Jubany (2020) han estat Amics de l'Autèntica Calçotada.

La Jornada Gastronòmica del Calçot rep el nom de Memorial Àngel Solé, reconegut xef vallenc que va morir l’any 2018, per retre homenatge així a un dels grans impulsors de la cuina vallenca.

Vídeos promocionals Jornada Gastronòmica del Calçot a Valls - 19 de novembre de 2016

 

 

 

 

 

 

REGIDORIA DE COMERÇ I TURISME

Adreça: C/ de la Muralla de Sant Antoni, 8, primer pis      -     Telèfon: 977 636 013
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.valls.cat/comerc