5a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

5a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

  • Dia: 24/11/2018
  • Hora: A partir de les 11.30h
  • Lloc: El Pati

Descripció:

> 10.00 h.

Arrencada del primer calçot de la temporada.

En un camp d'un productor de la IGP Calçot de Valls, a pocs Km del centre de la ciutat. Acte reservat a mitjans de comunicació.

> A partir de les 11.30 h. El Pati.

Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona.

10 establiments i restaurants de Valls i l'Alt Camp presenten tastets i racions elaborats amb calçot de Valls. (a 2 euros per tast o ració).

6 cellers de la DO Tarragona presenten els seus vins per combinar amb tastets i racions. (a 1 euro la consumició i copa opcional a 1 euro).

> 11.45 h. El Pati.

Showcooking amb els xefs Albert Raurich, Carles Abellán i Joel Castanyé.

Noves creacions culinàries amb maridatge amb vins de la DO Tarragona.

> 12.30 h. El Pati.

Nomenament Amiga de l'Autèntica Calçotada de Valls.

Carme Ruscalleda serà nomenada Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls.

> 15.30 hores

Tancament del Mercat de Tastets.

Fi de la V Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls.

La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls és una iniciativa conjunta de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, la IGP Calçot de Valls, la DO Tarragona, l’Associació de Restauradors de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls.