Acció cívica

De l'hort a la taula

  • Dia: 24/10/2018
  • Hora: De 18 a 21h
  • Lloc: Aula de cuina Vallsgenera

Descripció:

De l'hort a la taula.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!!

•Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.
•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.
•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.
•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah.

Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera.

Entre 4 i 20 alumnes.

Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De l'hort a la taula

  • Dia: 21/11/2018
  • Hora: De 18 a 21h
  • Lloc: Aula de cuina Vallsgenera

Descripció:

De l'hort a la taula.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!!

•Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.
•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.
•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.
•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah.

Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera.

Entre 4 i 20 alumnes.

Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De l'hort a la taula

  • Dia: 12/12/2018
  • Hora: De 18 a 21h
  • Lloc: Aula de cuina Vallsgenera

Descripció:

De l'hort a la taula.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!!

•Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.
•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.
•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.
•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah.

Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera.

Entre 4 i 20 alumnes.

Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aula de cuina - Number cake

  • Dia: 27/10/2018
  • Hora: De 10 a 12:30h
  • Lloc: Aula de cuina Vallsgenera

Descripció:

Aula de cuina - Number cake.

Arriba la nova tendència en pastissos que arrasa en totes les xarxes socials: els pastissos de números o lletres, decorats amb fruita, flors naturals, petisús, llaminadures, xocolata... les possibilitats són infinites! En el taller ens centrarem en l’elaboració de la crema de farcit i en el muntatge i la decoració del pastís, portant ja les bases fornejades. Cada participant escollirà una plantilla de lletra o número i farà el seu propi pastís (per a 3-4 racions), que s’endurà en una capsa facilitada per Una de Postres.

Formadora: Alba Molas d’Una de Postres.
Entre 6 i 15 alumnes.
Preu:
- De 12 a 25 anys: 10 €
- Més de 25 anys: 15 €
*Despeses de material a part: 10 €