De l'hort a la taula
- Dia: 24/10/2018
- Hora: De 18 a 21h
- Lloc: Aula de cuina Vallsgenera
Descripció:
De l'hort a la taula.
Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!!
•Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.
•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.
•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.
•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah.
Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.
Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera.
Entre 4 i 20 alumnes.
Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).