3a Jornada gastronòmica del calçot de Valls

3a Jornada gastronòmica del calçot de Valls

  • Data: 19/11/2016
  • Tipus: 3a Jornada gastronòmica del calçot de Valls

 

  • Hora: 10:00 hores

Descripció:

Arrencada del primer calçot. Ada Parellada, acompanyada de representants de l’Ajuntament de Valls, de l’IGP Calçot de Valls i de l’Associació de Restauradors de Valls, traurà el primer manat de calçots en un camp proper a la ciutat.

 

  • Hora: 11:00 hores
  • Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament

Descripció:

Proclamació "Amiga de l'autèntica calçotada de Valls”.

Ada Parellada serà proclamada Amiga de l’Autèntica calçotada per l’Alcalde de Valls, Albert Batet, i en serà l’ambaixadora durant la temporada de calçotades 2016/2017.

 

  • Hora: 12:00 hores
  • Lloc: El Pati

Descripció:

Showcooking de cuina del calçot amb maridatge de vins de la DO Tarragona.

Amb els cuiners amb estrella Michelin Carles Gaig i Nando Jubany, i els xefs de restaurants de Valls: Joan Castells (Portal 22) i Àngel Solé (Ca l'Àngel i el Petit Cup).

 

  • Hora: de les 11:30 a les 15:00 hores
  • Lloc: El Pati

Descripció:

Mercat de tastets de cuina del calçot.

Espai per a degustar la Cuina del Calçot acompanyat de vins de la DO Tarragona, Vermuts Montseta i Cafès Lider a la plaça del Pati, a càrrec de l’Associació de Restauradors de Valls i del Consell Regulador de la DO Tarragona.

 

  • Hora: 14:00 hores
  • Lloc: El Pati

Descripció:

Sorteig de lots de productes.

Sorteig de quatre lots gentilesa dels patrocinadors de l’esdeveniment: Bra, Caprabo, DO Tarragona i Cafès Líder.