3a Jornada gastronòmica del calçot de Valls
- Data: 19/11/2016
- Tipus: 3a Jornada gastronòmica del calçot de Valls
- Hora: 10:00 hores
Descripció:
Arrencada del primer calçot. Ada Parellada, acompanyada de representants de l’Ajuntament de Valls, de l’IGP Calçot de Valls i de l’Associació de Restauradors de Valls, traurà el primer manat de calçots en un camp proper a la ciutat.
- Hora: 11:00 hores
- Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament
Descripció:
Proclamació "Amiga de l'autèntica calçotada de Valls”.
Ada Parellada serà proclamada Amiga de l’Autèntica calçotada per l’Alcalde de Valls, Albert Batet, i en serà l’ambaixadora durant la temporada de calçotades 2016/2017.
- Hora: 12:00 hores
- Lloc: El Pati
Descripció:
Showcooking de cuina del calçot amb maridatge de vins de la DO Tarragona.
Amb els cuiners amb estrella Michelin Carles Gaig i Nando Jubany, i els xefs de restaurants de Valls: Joan Castells (Portal 22) i Àngel Solé (Ca l'Àngel i el Petit Cup).
- Hora: de les 11:30 a les 15:00 hores
- Lloc: El Pati
Descripció:
Mercat de tastets de cuina del calçot.
Espai per a degustar la Cuina del Calçot acompanyat de vins de la DO Tarragona, Vermuts Montseta i Cafès Lider a la plaça del Pati, a càrrec de l’Associació de Restauradors de Valls i del Consell Regulador de la DO Tarragona.
- Hora: 14:00 hores
- Lloc: El Pati
Descripció:
Sorteig de lots de productes.
Sorteig de quatre lots gentilesa dels patrocinadors de l’esdeveniment: Bra, Caprabo, DO Tarragona i Cafès Líder.