Esports

Arribada de la Volta Ciclista a Catalunya

 • Dia: 20/03/2018
 • Hora: 17h
 • Lloc: Davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini

Descripció:

Arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a Valls.

En aquest ocasió, corresponent a la segona etapa entre Mataró i Valls, de 175 km, amb final davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini.

Recorregut per la ciutat, els ciclistes arribaran a Valls des del Coll de l'Illa per la carretera de Montblanc, Font de la Manxa, carretera del Pla, carrer Molls de l'Estació i passeig President Tarradellas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursa del Calçot

 • Dia: 24/03/2019
 • Hora: 9:30h
 • Lloc: Des de la pista d'atletisme del Fornàs

Descripció:

Diumenge 24 de març Valls celebrarà una nova edició de la Cursa del Calçot, organitzada per e4dreams, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i el patrocini de Trops Sport - Sport & life. La cursa començarà a les 9.30 hores des de la pista d'atletisme del Fornàs i l'entrega de premis serà a les 11:30 hores al mateix lloc. Els dorsals es podran recollir a partir de les 8:30 del matí.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres o el de 10 quilòmetres, però té un nou format ja que es tracta d'una ruta circular amb circuit semi urbà. El recorregut i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de la categoria dels 10 quilòmetres. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a través del següent enllaç www.e4dreams.com

Aquest any la Cursa del Calçot col·labora solidàriament amb «Fan del Lluís» aportant a l'associació el 10% de l'import de la inscripció, d'aquesta manera es preveu recaptar recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. El Lluís és un jove vallenc de setze anys que pateix una malaltia rara degenerativa anomenada laminopatia congènita, una variant severa d'Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac.

 

2a Ultra Clean Marató

 • Dia: 05/05/2019
 • Hora: 14:10 h
 • Lloc: Pavelló Joana Ballart

Descripció:

Valls col·laborarà en la 2a edició de la Ultra Clean Marató, que recorrerà 700 quilòmetres en 7 dies fent la volta a Catalunya en bicicleta, corrent i en caiac.
 
El dia 5 de maig la Ultra Marató farà parada a Valls per fer un punt d'avituallament. Aquest punt es trobarà al pavelló Joana Ballart i els corredors participants a la cursa trobarant un punt d'avituallament on podran assaborir fruits secs i fruita ecològica.
 
L'objectiu de la cursa és fomentar la conscienciació i la mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals i promoure mesures de conservació de la natura, al mateix temps que busca el compromís de les persones que practiquen esporta la natura perquè tinguin cura del medi ambient, tant a títol individual com quan participen en competicions organitzades, que han de ser sostenibles.
 
El repte comptarà amb la implicació de dos esportistes compromesos amb el medi ambient, Albert Bosch i Nicole Ribera.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya

 • Dia: 30/03/2019
 • Hora: 12:30h
 • Lloc: Des del carrer Francesc Gumà i Ferran

Descripció:

La 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a Valls el pròxim dissabte 30 de març com a punt de sortida. La cursa està englobada dins de la categoria UCI World Tour, la màxima divisió del ciclisme mundial, i any rere any reuneix els millors equips i ciclistes del món per les carreteres i les poblacions de Catalunya. Aquesta etapa tindrà 174,3 km i finalitzarà a Vila-seca.

Pel que fa al recorregut que tindrà lloc a Valls, es farà una sortida neutralitzada pels carrers de la ciutat amb sortida davant del pavelló Xavier Tondo i Volpini, al barri del Fornàs, baixarà pel carrer Francesc Gumà i Ferran, passarà pel carrer del Tren, continuarà pel passeig de l'Estació, el carrer Anselm Clavé i d'aquí s'arribarà a l'N-240, C-37 / carretera de Tarragona, Portal Nou, carretera d’Alcover i T-742 a Picamoxions, on es posarà de el cronòmetre de l'etapa en marxa. La sortida serà a les 12:30h i hi haurà restriccions de trànsit durant tot el matí.