Cursa del Calçot

Cursa del Calçot

  • Dia: 25/03/2018
  • Hora: 11:30h
  • Lloc: Centre Esportiu Municipal El Fornàs

Descripció:

Cursa del Calçot, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports amb el suport de Running Solutions.

La cursa començarà a les 11.30 hores des del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, tot i que els dorsals es podran recollir a partir de les 9 del matí. L'entrega de premis tindrà lloc a les 13:30 hores a les pistes d'atletisme del Fornàs.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres que és una volta pels voltants del CEM El Fornàs, o el de 10 quilòmetres que són dues voltes (Descarregar recorregut). El recorregut del circuit i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a través del següent enllaç http://www.cursavalls.com/inscripciones_cat.html o també presencialment al CEM El Fornàs.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de cada categoria dels 10k i el 5K. També hi haurà premi al primer corredor local dels 10k i el 5K tant masculí com a femení.