L'Agenda de Valls

L'Agenda de Valls

Dia: De l'11 de gener fins al 15 de març de 2020 Horari: De dimarts a dissabte, de 19 a 20.30 h; dissabtes i festius, de 12 a 14 h Lloc: Capella de Sant Roc Exposició “No tots els iogurts poden denominar-se Iogurt Grec encara que ho semblin, o tots els iogurts poden denominar-se Iogurt Grec encara que no ho semblin. Yogurt Matters”, de Rosanayaris. Organitza: Museu de Valls.                                                                                        
Dia: 19/2/2020 Hora: 18 h Lloc: Centre Cultural 7a edició de la Xilofonada Poètica, amb les escoles públiques de Valls i comarca. Concert per a cor i instrumental Orff a partir dels poemes de Ramon Besora i música de Rosabel Bofarull. Organitza: EMM Robert Gerhard.                                                                                                                                            
Dia: 19/2/2020 Hora: 18 h Lloc: Aula de cuina Vallsgenera Cuina Rebel. Cuina del Marroc, amb Naima Bouazzah. Taquilla inversa. Coorganitzen: Valls en Transició, Increïble Comestible – Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca. > Més informació                                                                                                                                              
Dia: 20/2/2020 Lloc: Confiteries i pastisseries Dijous Gras és dijous de caramels, el caramel vermell propi de Valls. Aquests caramels cilíndrics, embolicats amb paper fi, s’elaboren amb aigua, sucre i colorant alimentari vermell, i alguns obradors hi afegeixen essència. Singularitzen aquesta festa a la nostra ciutat.                                                                                                                                                
Dia: 20/2/2020 Hora: 20:30 h Lloc: Teatre Principal Nits de Clàssics. Arrels. Trio Pedrell. Preu: 15 €; jubilats i carnet Amics dels Teatres: 12 €; menors de 18 anys, estudiants de música i persones en atur: entrada gratuïta. Organitza: AMV.                                                                                                                                                  
Dia: 20/2/2020 Hora: 18:30 h Lloc: Plaça del Blat Presentació del Bou de Carnaval. Itinerari: c. de la Cort, Pati, c. Gonzàlez Alba, pl. Alls, c. Forn Nou, c. Peixateria i pl. Oli. Ballada del Bou, l’Àliga i la Mulassa del Carnaval. En acabar, anirem a la pl. Oli (dependrà del Carnestoltes). Organitza: UAF.                                                                                                                                                
Dia: 21/2/2020 Hora: 17:30 h Lloc: De la pl. Titit al Pati 7a Rua infantil. Espectacle musical i itinerant per a tots els públics amb la presència dels 7 ambaixadors i la seva comitiva acompanyant a Sa Majestat Carnestoltes i la música, color i humor de la Xaranga Pujats de to. Organitza: Centre Cívic.                                                                                                                                                        
Dia: 22/2/2020 Hora: 19 h Lloc: Plaça del Blat Rua de Carnaval. Itinerari: c. La Cort, El Pati, c. Jaume Mercadé, c. Germans Sant Gabriel, c. Anselm Clavé, pl. Quarter, c. Teatre, c. Jaume Huguet i El Pati.                                                                                                                                                  
Dia: 22/2/2020 Hora: 18:30 h Lloc: Sala d’Actes de la Biblioteca Carles Cardó El periodista i presentador del TeleNotícies de TV3 Toni Cruanyes presentarà la seva recent publicació “Un dels nostres” a Valls. Serà a la Sala d’Actes de la Biblioteca Carles Cardó el proper dissabte 22 de febrer a les 18.30h, en un acte coorganitzat per la Llibreria Roca i la mateixa biblioteca, que serà conduït pel també periodista Ivan Rodon. Més informació                                                                                                                                                  
Dia: 22/2/2020 Hora: 11:30 h Lloc: Plaça del Blat Cercavila dels gegants de Carnaval. Itinerari: carrer La Cort, pl. El Pati, c. González Alba, pl. Alls, c. Forn Nou, pl. Pilar Prim, c. Sant Pere, c. Sant Antoni, c. Peixateria, c. La Cort i pl. Blat. Organitza: UAF.                                                                                                                                                    

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat