Acció cívica

Acció cívica

Dia: 21/11/2018 Hora: De 18 a 21h Lloc: Aula de cuina Vallsgenera Descripció: De l'hort a la taula. Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!! •Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah. Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca. Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera. Entre 4 i 20 alumnes. Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).                                                              
Dia: 12/12/2018 Hora: De 18 a 21h Lloc: Aula de cuina Vallsgenera Descripció: De l'hort a la taula. Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!! •Dimecres 26 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada.•Dimecres 24 d’octubre: Codonyat.•Dimecres 21 de novembre: Plantes silvestres comestibles.•Dimecres 12 de desembre: Cuina de Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah. Formador: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca. Punt de trobada: Hort comunitari dels 4 cantons (HC4C). El taller es farà a l’aula de cuina de VallsGenera. Entre 4 i 20 alumnes. Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).                                                              
Dia: 14/12/2018 Hora: 17:30h Lloc: Plaça del Centre Cívic Descripció: Fem Cagar al tió! a càrrec de la Colla Gegantera Pessigolla de Valls. A cops de bastó el tradicional Tió cagarà llaminadures per als nens i nenes de Valls que s’hi vulguin arribar.                                                                    

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat