Acció cívica

Acció cívica

Dia: 18/12/2019 Hora: De 18 a 20 h Lloc: Sala d'actes del Centre Cívic Descripció: Documental - La revolució del cabàs, a càrrec de Valls en Transició, Increïble Comestible-Valls i ADeLA. “La revolució del cabàs” és un treball que explica la lluita per l’autoprotecció d’una comarca de tradició clarament agrícola que, a poc a poc, recupera la producció dels bancals oferint productes de proximitat i de temporada, tornant als orígens en la producció del cultiu, donant suport i defensant una agricultura de conreu, preservant la biodiversitat i donant sentit a la sostenibilitat del territori. En acabar hi haurà llimonada i pastís per a tots els i les assistents.                          
Dia: 20/12/2019 Hora: 17:30 h Lloc: Plaça Pilar Prim (davant del Centre Cívic) Dia: 21/12/2019 Hora: 17:30 h Lloc: El Pati Descripció: Fem cagar el tió!, a càrrec de la Colla Gegantera Pessigolla de Valls. A cops de bastó el tradicional Tió cagarà llaminadures per als nens i nenes de Valls que s’hi vulguin arribar.                    
Dia: 20/12/2019 Hora: De 18 a 21 h Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera Descripció: Cuina Rebel. Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel! Dimecres 25 de setembre, de 18 a 21 h - Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal. Dimecres 16 d’octubre, de 18 a 21 h - Cuina d’Uruguai, a càrrec de Melissa Beltran Núñez. Dimecres 30 d’octubre, de 18 a 21 h - Panellets, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració). Dimecres 27 de novembre, de 18 a 21 h - Sopes del món, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant Quinta Forca de Nulles. Divendres 20 de desembre, de 18 a 21 h - Tortell de Reis, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració). Formador/a: Cuina Rebel, Valls en Transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca. Observacions: Cal portar pots o carmanyoles i davantal (hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller). Places: Entre 4 i 20 alumnes per grup. Preu: Taquilla inversa.                      
Dia: 21/12/2019 Hora: De 10 a 12:30 h Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera Descripció: Taller - Cuina de Nadal: El Tió. Taller de cuina en família on es fusiona el clàssic i el modern: un clàssic tronc de Sant Silvestre, caracteritzat com a tió de Nadal, amb detalls en xocolata i fondant. Una proposta que satisfarà a adults/ es i a infants. Formadora: Alba Molas (Una de Postres). Observacions: Cada parella infantadult realitzarà el seu propi tió que s’emportarà en una capsa facilitada per Una de Postres. Tots els i les participants s’enduran un dossier amb la recepta realitzada. Places: Entre 5 i 10 alumnes (binomi adult-infant). Preu: 7,5 €.                    

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat