Altres

Altres

Dia: Del 25 al 30/11/2019 Tipus: VII Setmana de les Capacitats Descripció: Dilluns 25 de novembre. A les 9:30 hores. Centres educatius de Valls. Taller: La diferència marca tendència. Desfila't d'etiquetes. Per a l'alumnat de 5è de primària. Organitza: Fundació Ginac i IES Narcís Oller. Dimarts 26 de novembre. De 10 a 12 hores. Sala d'actes del Centre Cívic. Taula rodona: Diversitat funcional. Decidim sobre la nostra maternitat i paternitat, a càrrec de la pedagoga Regina Ballarín. Participen: Andreu Porta (Fundació Ginac), Mertixell Quirós (Fundació Ginac), Maria José Sampedro (Centre de Salut Mental de Valls), Dra. Amparo Cavallé (PIUS Hospital). Modera: Eva Salvat. Organitza: Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social. Col·labora: Antena del Coneixement de la URV. Dimecres 27 de novembre. De 10:30 a 12 hores. Centre Cultural. Jornada de sensibilització. Desfilada per les capacitats: «La diferència marca tendència. Desfila't d'etiquetes». Organitza: Fundació Ginac i IES Narcís Oller. Col·labora: Perruqueria Bea, Cortes Dstil, Merceria Trini Trikot, Tentazioni, Sensacions, Perfumeria Pijuan, Recasens Agroquímica, Positivo Man, Asimètric, Chic Bebé, Pluvinet Valls, Infinity, Bindi i Cal Blanco. Dijous 28 de novembre. De 9:30 a 14 hores. Instal·lacions esportives del Vilar. Jornada «Adapta't a l'esport». Els alumnes dels instituts de l'Alt Camp podran conèixer i experimentar en primera persona. Per a joves dels instituts de l'Alt Camp (2n i 3r d'ESO). Organitza: Patronat Municipal d'Esports, Consell Esportiu de l'Alt Camp, IES Jaume Huguet, Federació Mestral-Cocemfe Tarragona i Fundació Ginac. Col·labora: Protecció Civil. Divendres 29 de novembre. De 18 a 20 hores. JCA Cinemes. Projecció de la pel·lícula Tully, entorn la maternitat. Organitza: Associació Porta Oberta Dissabte 30 de novembre. D'11 a 13 hores. El Pati. 9a Festa de les Capacitats. Tallers diversos durant tot el matí, exposició de manualitats de l’Associació per la Fibromiàlgia i la SFC i actuació DJ Abadia. A les 12:30 hores tindrà lloc la lectura de consignes i parlament institucional. A continuació, actuació castellera de la Colla Castellers per la Il·lusió. A les 12:45 hores Dance Mob: Balla per les capacitats, a càrrec d'Infinity Dansa. Organitza: Taula de les Capacitats.                    
Dia: 25/11/2019 Hora: 12 h Lloc: Plaça del Blat Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Alumnes representants dels centres d'educació secundària de la ciutat faran unes intervencions com a mostra del treball sobre la violència masclista que han dut a terme als centres. En acabat, l'atleta vallenca Marta Galimany llegirà el manifest institucional. Organitza: Regidoria d'Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat de l'Ajuntament de Valls.                                                                                  
Dia: 01/12/2019 Hora: De 10 a 14 h Lloc: Kursaal Descripció: Fira del ric-rac. Primera fira mensual del Camp de Tarragona i més enllà dedicada a l’economia del regal i el suport mutu. Cada primer diumenge de mes. Iniciativa que mou a través de Telegram la possibilitat de regalar, intercanviar i demanar allò que tinguem i/o necessitem. L’objectiu del mercat és regalar, intercanviar, compartir, reparar, aprendre i cooperar, sense fer-hi partícip l’euro. Organitza: la Recicleria Digital, Valls en transició, l’associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA).                            

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat