Altres

Altres

Dia: 08/05/2019 Hora: De 9 a 21 hores Lloc: Centre Cultural Municipal Descripció: 7a edició de la Marató de Donació de Sang a Valls. Durant el dia s'han organitzat unes activitats lúdiques amb l'objectiu d’amenitzar la jornada. El lema d’aquest any és «Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer», proposa que tots ens convertim en influencers per explicar i promocionar a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o en qualsevol altre àmbit, la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia. El cartell d’activitats de la Marató de donació de sang a Valls s’ha fet amb la col·laboració de diverses entitats culturals i esportives, colles castelleres, bombers, protecció civil, associació de veïns, policia local... amb l’objectiu de donar a conèixer i convèncer a molts d’altres de la importància de donar sang. Aquest any s’espera aconseguir superar les 611 donacions de l’anterior Marató celebrada a Valls l’any 2017. Els requisits per a fer donacions de sang són tenir més de 18 anys i pesar com a mínim 50 quilos. Tot i així, cal recordar que els homes poden donar fins a 4 vegades a l'any i les dones, 3, sempre i quan es respecti l'interval mínim de dos mesos entre donacions. Cal recordar que per donar sang s'ha de portar el DNI. La Marató, que es realitzarà al Centre Cultural Municipal, ha estat organitzada des del Banc de Sang i Teixits (BST) conjuntament amb l'Ajuntament de Valls i l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Camp.  Per més informació cal adreçar-se a 977 636 007 de l'Ajuntament i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                                    
Dia: 16/05/2019 Hora: De 10 a 14 h Lloc: Hotel Class Descripció: Workshops i formacions: Design Thinking i Lego Serious Play ®. Dues metodologies diferents però amb un objectiu comú, resoldre reptes d'una manera pràctica a les vostres empreses. Aquest taller, completament participatiu, aplicarà la combinació d’ambdós sistemes de treball, fomentant la reflexió d'allò que es construeix i compartint-ho amb la resta de participants. ACCIÓ organitza aquest esdeveniment en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network. Si ets empresari/ària, director/a d’empresa o un gestor/a habitual de projectes d’R+D+i interessat en aplicar metodologies de disseny de productes o serveis, no deixis perdre l’oportunitat i inscriu-te. Les places son limitades. Per a més informació i per efectuar les vostres inscripcions cliqueu al següent enllaç.                                                        
Dia: 22/05/2019 Hora: 9.30 h Lloc: Hotel Class Descripció: Esmorzar-xerrada: Blockchain: canviant els negocis del futur, a càrrec de Jordi Camós. El Blockchain és una tecnologia que permet emmagatzemar les dades i registrar-les de manera distribuïda a través de múltiples nodes independents entre si, eliminant la necessitat d'emmagatzemar la informació en un únic punt i la necessitat de disposar d'un intermediari per identificar i certificar la informació. Durant aquesta jornada, descobrirem que és i com funciona Blockchain i com alguns sectors tradicionals com la banca, la salut, el retail, les assegurances, l'energia, legal o recursos humans comencen a implementar projectes basats en aquesta tecnologia. Confirmació d’assistència a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                                                          

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat