Altres

Altres

Dia: 15/12/2018 Hora: 21 h Lloc: Kursaal Descripció: Sopar de la Marató. Sopar solidari obert a tothom. En finalitzar, sorteig de regals gentilesa dels comerços i establiments de Valls i rodalies. Inscripció prèvia. Organitza: CB Valls Comissió social.                                                                                            
Dia: 17/12/2018 Hora: De 18 a 20h Lloc: Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2) Descripció: Tercera edició del programa Créixer en família subvencionat per la Generalitat de Catalunya i impulsat pel Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social, de la Regidoria de Benestar Social, un programa de caràcter transversal que també compta amb la implicació de la Regidoria d'Ensenyament, les AMPA, els centres educatius del municipi i el Pla Educatiu d'Entorn. Créixer en família és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies amb fills o filles amb edats compreses entre els 0 i els 18 anys per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho. A Valls, aquest programa es va iniciar el 2016 amb una edició dirigida a mares i pares amb fills i filles d'edats compreses entre 6 i 12 anys i el 2017 es va dedicar als de 12 a 16 anys. En el cas dels tallers que enguany s'impulsen, s’engega un taller per a mares i pares amb fills i filles amb edats compreses entre els 0 i 3 anys, i s'organitza en 6 sessions que es duran a terme els dilluns de 18h a 20h, a partir del 12 de novembre. Fruit del treball participatiu dels agents, les inscripcions al taller estan orientades a garantir la participació i representació de famílies de tots els centres educatius del municipi, d'infantil, primària i secundària. Els tallers es distribueixen en sis sessions de dues hores en les que es tractaran temàtiques com: l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola, etc. El contingut de les sessions és el que a continuació es detalla: - Sessió 1. (12 de novembre) Mama! Papa! Upa...! - Sessió 2. (19 de novembre) Deixa'm!... Jo sol! - Sessió 3. (26 de novembre ) A dormir no!... Hi ha un monstre! - Sessió 4. (3 de desembre) Per menjar, li poso la TV i fora problemes! - Sessió 5. (10 de desembre) El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot... És un trasto! - Sessió 6. (17 de desembre) Monogràfic sobre tema escollit per les famílies Les inscripcions es poden fer als centres educatius del municipi.              

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat