Cultura

Cultura

Data: 15/12/2018 Hora: Lloc: Capella de Sant Roc Descripció: Exposició Espigueo transaccional, de Clàudia Pagès. Claudia Pagès (Barcelona 1990) és artista visual que viu entre Barcelona i Amsterdam i presentarà a la capella una instal·lació titulada Espigueo Transaccional. En un moment on el sistema planetari ens condemna a todes a imaginar-nos en la nostra extinció o la nostra fugida interplanetària, "espigueo Translational" dibuixa a personatges dins d'un paisatge sonor i textual, trontollant entre la seva supervivència per espigolar tot el aprofitable, sense produir, i la seva condició desarrelada.              
Dia: 15/12/2018 Hora: 8h Lloc: Portal Nou Descripció: Mercat del tracte equí. Organitza: Societat de Sant Antoni.                                                                                      
Dia: 15 i 16/12/2018 Hora: De 10 a 21 h Lloc: Pl. del Blat, c. de la Cort, el Pati, c. Jaume Huguet Descripció: Mercat de Nadal / Fira de capons, aviram i motius nadalencs / FICAP 2018. L’única fira d’aviram del Camp de Tarragona, hereva de les celebrades al voltant del 21 de desembre, diada de sant Tomàs. Proveeix l’aviram viu per als àpats nadalencs. Servei d’escorxador habilitat. El c. de la Cort i el Pati exhibeixen figures de pessebre, caganers, estels, llums de colors, tions, verd, arbres, ponsèties ben vermelles, vins, caves, mel, torrons, neules, dolços de la festa, fruits secs i altres productes artesanals. Organitza: Cambra de Comerç i Indústria.   >> Descarregar programa (pdf)   MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS >> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls >> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals >> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes >> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat >> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls >> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls >> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard >> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ  
Dia: 15 i 16/12/2018 Hora: De 10 a 21 h Lloc: C. de la Cort, davant capella del Roser Descripció: Estand del Parc de Nadal. Taller amb Cel Rogent i recollida dels darrers materials reutilitzables per al Parc, dedicat enguany als contes.                                                                                          
Dia: 15/12/2018 Hora: D'11 a 14 h i de 17:30 a 20 h Lloc: Vestíbul Ajuntament Descripció: Recollida de cartes pel Carter dels Reis Mags de l’Orient. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis.                                                                                          
Dia: 15/12/2018 Hora: 11:30 h Lloc: Llibreria Tram, c. Forn Nou 28 Descripció: Xerrada: Contes i emocions. Una de les emocions que més poden condicionar la vida dels fills. Veurem com acompanyar-la i comprendre-la junts fent servir contes com a vehicle. Col·labora: Judit Besora.                                                                                            
Dia: 15/12/2018 Hora: 20:30 h Lloc: Església del Lledó Descripció: Concert de Nadal Cor Audite. Cançons tradicionals i populars nadalenques acompanyades per piano i dirigides per Teresa Reverté i Calull. Organitza: Cor Audite. >> Descarregar programa (pdf)   MÉS NOTÍCIES DEL NADAL A VALLS >> Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal al mercat de Valls >> Mercat d'Art Jove carregat d'actuacions musicals >> Mercat de Nadal i la típica fira de capons i aviram, epicentre de les festes >> Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat >> Tot a punt pel típic Mercat de Nadal de Valls >> Entrades ja a la venda pel Pessebre Vivent de Valls >> Concerts de l'Escola de Música Robert Gerhard >> El Parc de Nadal de Valls es dedica als contes i al circ  
Dia: 15/12/2018 Hora: 21.00 h Lloc: Centre Cultural Descripció: 13a Nit de Castells. El quilòmetre 0 del món casteller esdevindrà la festa de cloenda i valoració de la temporada. La nova data, avançada del gener al desembre, pretén posar en valor els resultats de la temporada que just s’acaba, especialment en els premis que hi apareixen directament vinculats. Direcció artística: Maria Roig. Coorganitzen: Revista Castells, Ajuntament de Valls i TAC 12.                                                                                            
Data: Del 15/12/2018 al 17/02/2019 Horari: Dimarts a dissabte: 19 a 20.30h. Dissabtes i festius: 12 a 14h Lloc: Capella de Sant Roc Descripció: Exposició Espigueo transaccional, de Clàudia Pagès. Claudia Pagès (Barcelona 1990) és artista visual que viu entre Barcelona i Amsterdam i presentarà a la capella una instal·lació titulada Espigueo Transaccional. En un moment on el sistema planetari ens condemna a todes a imaginar-nos en la nostra extinció o la nostra fugida interplanetària, "espigueo Translational" dibuixa a personatges dins d'un paisatge sonor i textual, trontollant entre la seva supervivència per espigolar tot el aprofitable, sense produir, i la seva condició desarrelada.              
Dia: 16/12/2018 Hora: D'11 a 14 h i de 17:30 a 20 h Lloc: Vestíbul Ajuntament Descripció: Recollida de cartes pel Carter dels Reis Mags de l’Orient. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis.                                                                                          

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat