Cultura

Cultura

Dia: 18/11/2018 Hora: 18:30h Lloc: Kursaal Descripció: Ballables. Balls a Valls. Preus: 5 €, carnet Amics dels Teatres i jubilats 4 €. Organitza: Xarxa de Cultura i Agència Artística Loren.                                                      
Dia: 19/11/2018 Hora: 20h Lloc: JCA Cinemes Descripció: Documental. ‘Hitler vs Picasso’. Amb documentació rigorosa i un guió que combina amb encert informació reveladora amb anècdotes històriques curioses i misteri, la producció segueix el rastre a més de 600.000 obres d’art.                                                                  
Data: 20/11/2018 Hora: 9.30 / 11 / 15.30 h Lloc: Teatre Principal Tipus: Guant · Festival de Teatre de Titelles Descripció: Teatro los Claveles: Les set cabretes. Adreçat a llar i educació infantil. Aquesta companyia murciana fundada el 1993 conta, en català, als més menuts la història d’un bosc on vivia una mare cabra amb les seves set cabretes. La narració clàssica no perd sentit, els perills aguaiten i la por, innata en el ser humà, pren vida en la figura del llop. Aprendre a superar-ho divertint-nos, finalitat última del conte, ens descobreix infinites possibilitats. Copresentat amb Imaginautes Serveis Culturals.                  
Data: Del 06/10/2018 al 25/11/2018 Horari: Dimarts a dissabte: 19 a 20.30h. Dissabtes i festius: 12 a 14h Lloc: Capella de Sant Roc Descripció: Exposició Què fan amb els nostres ossos?, de Sacchi de Santo. Sacchi de Santo és una parella d'artistes visuals, performers, escriptores, ex-filòsofes i docents. Actualment treballen en projectes que creen imaginació utòpica, ficció social i anticolonialisme. Què fan amb els nostres ossos? és un intent de tornar al propi territori el que va ser profanat, una investigació sobre el cos del Lonko del poble mapuche Liempchún Sakamta exposat sota els codis de la veritat científica fins fa poc al Museu de l'Home de París. Una recerca de justícia, una insistent pregunta sobre quin subjecte pot ser exposat i qui pot ser l'espectador.            
Dia: Del 09 al 25/11/2018 Horari: Dimarts a dissabte: 19 a 20.30h. Dissabtes i festius: 12 a 14h Lloc: Pati Sant Roc Descripció: Exposició 25 anys del Grup Poliedre. Organitza: Grup Poliedre. Col·labora: IEV.                                                            
Dia: 20/11/2018 Hora: 20h Lloc: JCA Cinemes Descripció: Documental. ‘Hitler vs Picasso’. Amb documentació rigorosa i un guió que combina amb encert informació reveladora amb anècdotes històriques curioses i misteri, la producció segueix el rastre a més de 600.000 obres d’art.                                                                  
Dia: 21/11/2018 Hora: 19h Lloc: Sala d’actes de l’IEV Descripció: Conferència: Què és l'Economia Circular? Estratègies empresarials per a caminar cap a la sostenibilitat. A càrrec d'Alfred Vara, cap del Departament de Preveció de Residus i Eficiència dels Recursos de l'Àrea d'Economia circular de l'Agència de Residus de Catalunya. Organitza: Vallsgenera i Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. Col·labora: IEV.                                                                                              
Dia: 22/11/2018 Hora: 19h Lloc: Cambra de Comerç i Indústria de Valls (C/ Jacint Verdaguer, 1 - 1r pis) Descripció: Xerrada: “Ja som humans?” amb la participació d’Eudald Carbonell arqueòleg i codirector del projecte d’Atapuerca. Organitza: Creu Roja Alt Camp - Valls.                                                                    
Dia: 22/11/2018 Hora: 20h Lloc: JCA Cinemes Descripció: Documental. ‘Altamira. El origen del arte’. En les figures de rens, cérvoles o cavalls, en els signes i formes geomètriques pintades a les coves, hi ha el principi d’una llarga història, hi ha l’origen de l’art.                                                                  
Dia: 22/11/2018 Hora: 19:15 h Lloc: Sala d'actes del Centre de Lectura Descripció: Cicle de Cinema amb la projecció de la pel·lícula La Escopeta Nacional, dirigida per Luís García Berlanga, i estrenada l’any 1978. Presentació prèvia a càrrec de Pere Cano.                                                                

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat