Cultura

Cultura

Dia: Del 10 de gener al 9 de febrer de 2020 Horari: Dimarts a divendres, 10 a 13 i 16 a 20.30 h; dissabtes i diumenges, 12 a 14 h Lloc: Pati Sant Roc Inauguració exposició. Patufet, on ets? Aureli Capmany (1868-1954). Organitza: UAF. Col·labora: IEV.                                                                  
Dia: Del 15 al 29/1/2020 Horari: Dimarts a dissabte, 19 a 20.30 h; dissabtes i festius, 12 a 14 h Lloc: Sala Sant Roc Exposició - 25è aniversari de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls. Mostra fotogràfica i audiovisual sobre la producció del calçot, així com de la història dels darrers 25 anys del segell IGP. Organitza: IGP Calçot de Valls. Col·labora: IEV.                                                                    
Dia: De l'11 de gener fins al 15 de març de 2020 Horari: De dimarts a dissabte, de 19 a 20.30 h; dissabtes i festius, de 12 a 14 h Lloc: Capella de Sant Roc Exposició “No tots els iogurts poden denominar-se Iogurt Grec encara que ho semblin, o tots els iogurts poden denominar-se Iogurt Grec encara que no ho semblin. Yogurt Matters”, de Rosanayaris. Organitza: Museu de Valls.                                                                                        
Dia: 29/1/2020 Hora: 19:30 h Lloc: Centre de Lectura Conferència. Decennals 2021 – 21 Vallencs Il·lustres. Pere Anton Veciana i Rabassa, per Marc Solé i Iglesias. Segona xerrada del cicle sobre els 21 vallencs il·lustres tot coincidint amb les prèvies de les Decennals 2021. En aquest cas serà sobre el fundador dels Mossos d’Esquadra, Pere Anton Veciana i Rabassa, anant a càrrec de Marc Solé i Iglesias. Presentació de Pol Montserrat. Organitza: Centre de Lectura.                                  
Dia: 29/1/2020 Hora: 18 h Lloc: Ajuntament Homenatge a les Candeles, en l’acte que cada any convida les dones i nenes que duen un nom amb ADN vallenc. L’Alcaldessa Dolors Farré les rebrà a l’Ajuntament, on nenes, joves i grans s’aplegaran per marcar el compte enrere final tot desplegant la lona que ho assenyalarà, i que passarà a engalanar la plaça del Blat.                                  
Dia: 30/1/2020 Hora: 20:45 h Lloc: JCA Cinemes Òpera. La bohème. En directe des de The Royal Opera, amb Sònia Iontxeva i Charles Castronovo.                                                                                
Dia: 30/1/2020 Hora: 19:30 h Lloc: Aula Gerhard IEV Cicle ‘Gerhard, Beethoven, Carner’. Xerrada: Josep Carner, L’hamadríade del violí, per Carles Duarte Montserrat. Organitza: AMV, Ass. Musical Eduard Toldrà, IEV.                                                                                  
Dia: 30/1/2020 Hora: 17:30 h Lloc: Biblioteca Carles Cardó (sala d'actes) Contacontes amb Contes del Japó, aquest país llunyà ple de dracs, muntanyes nevades, cançons misterioses i milers de flors de cirerer. Contes, cançons i moixaines per descobrir una cultura diferent i estimar la diversitat. Sentiu la cançó que ens porta el vent? És en japonès! Seguim-la! Agafa la teva motxilla d’explorador i vine a la Biblioteca a descobrir les illes del Japó! Organitza: Biblioteca Carles Cardó.                                                                                                  
Dia: 30/1/2020 Hora: 19 h Lloc: Sala d’actes de l’IEV Presentació de l’Exposició «Decennals: Falta 1 any», a càrrec de Núria Roca, doctora en comunicació i periodisme. Tot seguit, a la sala Sant Roc. Inauguració de l’Exposició «Decennals: Falta 1 any», mostra fotogràfica sobre les Festes Decennals de 2011, que en rememora l’esperit i ens anuncia les properes. Fotografies de Francesc Roca i Pere Toda. Coorganitzen: IEV i Fundació Festes Decennals de la Candela.                                    
Dia: 31/1/2020 Hora: 19 h Lloc: Sala Sant Roc Inauguració exposició. Falta 1 any: 200 imatges de les últimes Decennals, de Pere Toda i Francesc Roca. Coorganitzen: Fundació Festes Decennals de la Candela i IEV.                                                                                    

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat