Cultura

Cultura

Dia: 21/11/2018 Hora: 19h Lloc: Sala d’actes de l’IEV Descripció: Conferència: Què és l'Economia Circular? Estratègies empresarials per a caminar cap a la sostenibilitat. A càrrec d'Alfred Vara, cap del Departament de Preveció de Residus i Eficiència dels Recursos de l'Àrea d'Economia circular de l'Agència de Residus de Catalunya. Organitza: Vallsgenera i Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. Col·labora: IEV.                                                                                              
Dia: 22/11/2018 Hora: 19h Lloc: Cambra de Comerç i Indústria de Valls (C/ Jacint Verdaguer, 1 - 1r pis) Descripció: Xerrada: “Ja som humans?” amb la participació d’Eudald Carbonell arqueòleg i codirector del projecte d’Atapuerca. Organitza: Creu Roja Alt Camp - Valls.
Dia: 22/11/2018 Hora: 20h Lloc: JCA Cinemes Descripció: Documental. ‘Altamira. El origen del arte’. En les figures de rens, cérvoles o cavalls, en els signes i formes geomètriques pintades a les coves, hi ha el principi d’una llarga història, hi ha l’origen de l’art.                                                                  
Dia: 22/11/2018 Hora: 19:15 h Lloc: Sala d'actes del Centre de Lectura Descripció: Cicle de Cinema amb la projecció de la pel·lícula La Escopeta Nacional, dirigida per Luís García Berlanga, i estrenada l’any 1978. Presentació prèvia a càrrec de Pere Cano.                                                                
Dia: 22/11/2018 Hora: 19h Lloc: Sala d’actes de l’antic Convent Carme Descripció: 50 anys de l’Escola Enxaneta. Xerrada: Naixement Enxaneta, evolució pedagògica i pas a a l’escola pública. Organitza: Escola Enxaneta.                                                                  
Data: 23/11/2018 Hora: 17:30 h Lloc: Cafè del Teatre Principal Tipus: Guant · Festival de Teatre de Titelles Descripció: Arunee Vasanserekul (Tailàndia): Taller de construcció de titelles de papiroflèxia per a nenes i nens. L’artista Arunee Vasanserekul ens oferirà un taller de titelles amb la tècnica tradicional de l’«origami» o papiroflèxia, l’art de les figures de paper plegat. Tothom podrà sortir amb els seus personatges de paper fets amb aquesta tècnica tan divertida com mil·lenària. Donatiu: un quilo d’aliments destinats al menjador social La Taulada.                  
Data: 23/11/2018 Hora: 18:30 h Lloc: Teatre Principal Tipus: Guant · Festival de Teatre de Titelles Descripció: Mimaia: Roig, pèl-boig. Pèl-Boig té els cabells vermells i desordenats. Tot just és un nen, però ja coneix el treball dur de la mina, el gust de la terra i de les pedres i sap que en algun lloc, hi ha el sol i el mar. Porta tant temps sota terra que de vegades oblida on hi ha el cel o confon estrelles amb diamants. Cansat de la vida sota terra, Pèl-Boig emprendrà un viatge subterrani en què creuarà fronteres desconegudes, arribant inesperadament a estar més amunt del que mai va creure estar. Recomanat des dels 5 anys. Copresentat amb Mimaia Teatre. Preus: 7 € / 5 € Carnet Amics dels Teatres.                  
Dia: 23/11/2018 Hora: 19h Lloc: Sala d'actes de l'IEV Descripció: Presentació del llibre Receptari gastronòmic del calçot, editat per l'estudi Vinyes i Montserrat dissenyadors associats. Organitza: Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls.                                                                    
Dia: 23/11/2018 Hora: Horari comercial Lloc: Establiments adherits Descripció: Campanya Black Fiday. Anticipa les compres nadalenques amb petits preus i grans descomptes. Organitza: Comerç de Valls.                                                                  
Dia: 23/11/2018 Hora: 20h Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament de Valls Descripció: Acte de lliurament de les Beques Europa atorgades per la Fundació Ciutat de Valls.

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat