enViu. Música i vi al claustre del Carme

enViu. Música i vi al claustre del Carme

  • Dies: Del 17 al 21/07/2017
  • Hora: 22 h
  • Lloc: Claustre del Carme

Descripció:

La setmana del 17 al 21 de juliol tindrà lloc el cicle «EnViu. Música i Vi al Claustre del Carme». Aquest cicle combina música amb els vins de la DO Tarragona, ja que cada nit els assistents podran gaudir d'un concert al peu del campanar del Carme i en finalitzar fer un tast dels vins dels cellers d’aquesta històrica denominació d’origen amb seu a Valls.

La pianista i compositora Clara Peya presentarà l’espectacle ‘Oceanes’ en format trio la nit del dilluns 17 de juliol, un concert que serveix per homenatjar les dones a través de l’aigua.

L’endemà, dimarts 18 de juliol, Valls acollirà les veus del Cor Jove de Zurich, en un concert que s’emmarca dins la Setmana Cantant que pivota al voltant de la ciutat de Tarragona i que permetrà escoltar les veus d’aquest cor suïs format per noies de 15 a 25 anys amb gran talent i una gran formació musical.

També amb el segell Territori creatiu Vallenc arribarà dimecres 19 de juliol Sílvia Tomàs Trio amb un repertori que despulla vivències, emocions i reflexions que qüestionen, pregunten i responen al mateix temps.

Dijous 20 de juliol Di-Vins presenta, en horari especial de les 20.30 h, una sessió de música i maridatge amb el Cor Èulia de Valls dirigit per Mireia Besora i un tast de la DO Tarragona dirigit per l’enòloga Elisa Ribé. L’espectacle d’aquest cor de 14 veus femenines el forma un recull de poemes que descriu paisatges musicats per diferents compositors que es combinaran a la perfecció amb els vins produïts per diferents cellers de l’Alt Camp. L’entrada per aquest concert serà de 5 euros.

La programació de les nits d’estiu al Convent del Carme finalitzarà divendres 21 de juliol amb una sessió del Liceu a la Fresca, que permetrà seguir la retransmissió en directe de l'òpera Il Trovadore, de Giuseppe Verdi, escenificada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i que és un dels títols més populars d’aquest gènere líric. 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat