Exposició - La Biblioteca Popular. Cent anys de lectura pública a Valls

Exposició - La Biblioteca Popular. Cent anys de lectura pública a Valls

  • Dia: Del 22 de març al 20 de maig de 2018
  • Horari: Dimarts de 17 a 20 h, de dimecres a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h
  • Lloc: Biblioteca Popular

Descripció:

Exposició La Biblioteca Popular. Cent anys de lectura pública a Valls.

La mostra, produïda pel Museu de Valls, repassa els moments més destacats de la història de la Popular, tot recollint-ne textos, fotografies i alguns objectes destacats. Entre els episodis que narra l’exposició hi figuren: les gestions per fer el projecte, la primera pedra de l’edifici, la construcció i l’arquitecte, el fons de llibres i el servei de préstec, les bibliotecàries, el patronat i les activitats, les reformes i la restauració de l’edifici o el trasllat a la nova Biblioteca Carles Cardó. Completen l’exposició objectes diversos com una caixa de préstecs, els dietaris de les bibliotecàries, llibres de registres o guies de lectura, juntament amb fotografies de Pere Català Pic.

Al centre de la sala, una acció artística enlairarà, des d’un taulell bibliotecari, centenars de lletres fins a més de cinc metres d’alçada, en una intervenció artística que posarà en valor l’accent literari de l’espai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat