Festa Major de Sant Joan - 15 de juny

Festa Major de Sant Joan - 15 de juny

  • Dia: 15/06/2018
  • Tipus: Festa Major de Sant Joan 2018 - Els assaigs

Descripció:

Des d’avui. Casa de la Ciutat. Engalanament amb els domassos grana i la senyera, pregonant la Festa Major en honor del gloriós patró de Valls, Sant Joan Baptista.

9 h. Teatre Principal. Teatre festa fi de curs.
Organitza: Escola La Candela.

18 h. Club Tennis Plana d’en Berga. 6è Open Ciutat de Valls. Torneig de pàdel obert a totes les persones que vulguin fruir d’una activitat a l’aire lliure, tant federats com amateurs, i alhora competir-hi. Coorganitzen: Club Tennis Plana d’en Berga, Diputació de Tarragona i Ajuntament.

18.30 h. El Pati. Teatre infantil en anglès. Un nen a qui li encanta bussejar troba una moneda antiga procedent d’un vaixell pirata i decideix anar a la recerca de la resta del tresor.
Organitza: Kids&Us.

19.30 h. Centre Cultural. 28a Nit de l’Esport. Cita clàssica en un dels àmbits més dinàmics de l’associacionisme vallenc i de la pràctica habitual de milers de ciutadans.
Organitza: Patronat Municipal d’Esports.

20 h. Plaça de la Zeta. Ball folk i sopar d’inici de Festa Major. Els músics de Fem Colla d’EspaiTrad obren els actes d’aquesta plaça amb un ball folk per a tots els públics.
Organitza: Casal Popular la Turba. Col·labora: Espai Trad.

20 h. Plaça de l’Oli. Assaig al carrer de les balladetes dels gegants. El mot «balladetes» és propi del patrimoni immaterial de la nostra ciutat. Avui, els gegants encara no han fet la posada de llarg, però desprenen atmosfera de barri antic i herències atàviques.
Organitza: Unió Anelles de la Flama. Col·labora: Espai Trad.

22 h. Locals socials de la Colla Joves i de la Colla Vella. Assaigs generals previs a la Festa Major de Sant Joan. Som a vuit jornades de les diades de Completes i de Sant Joan, i els centres neuràlgics dels preparatius són al carrer d’en Gassó i al Portal Nou.
Coorganitzen: Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Vella dels Xiquets de Valls.

> Descarrega tot el programa d'actes (pdf)

> Visualitza el programa d'actes (issuu)

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat