Festa Major de Sant Joan - 17 de juny

Festa Major de Sant Joan - 17 de juny

  • Dia: 17/06/2018
  • Tipus: Festa Major de Sant Joan 2018

Descripció:

8 h. Des de la pista poliesportiva de Fontscaldes. 37a Pujada a Miramar. Enguany es reinventa oferint un nou recorregut variat i exigent que farà les delícies dels corredors de muntanya (15 km, 1000m d/+). Paral·lelament se celebrarà una caminada popular.
Organitza: Secció de muntanya de l’AAEET.

10 h. Plaça de l’Oli. Arts visuals. Murs de festa. Intervenció artística sobre el foc de Sant Joan.
Coorganitzen: Valls Jove, Pintures Solé i Montana Colors.

10 h. Plaça de la Zeta. La festa de la canalla amb animació, inflables i tallers.
Organitza: Colla Joves Xiquets de Valls.

11 h. Museu de Valls, passeig dels Caputxins 18. Inauguració de l’exposició «El Noucentisme a la col·lecció del Museu de Valls». Valls revisita el seu fons local per mostrar les obres d’art que ajuden a contextualitzar l’època en què la ciutat va bastir la Biblioteca Popular, a tocar de l’actual edifici del Museu. Una mostra artística per entendre millor aquest moviment cultural i ideològic, que es caracteritzà per un programa modernitzador i catalanista, on la literatura, l’art i el progrés científic i econòmic jugaren un paper destacat.
Organitza: Museu de Valls.

12 h. Plaça de la Zeta. Assaig extraordinari amb camisa, previ a la diada castellera de Sant Joan.
Organitza: Colla Joves Xiquets de Valls.

12 h. Plaça de l'Oli. Assaig públic de la moixiganga.
Organitza: UAF. Col·labora: Magatzem del Vermut

12 h. Zona brunch Nou Ritme, plaça Vil·la romana, 3. Vermut rumber amb música en directe.
Organitza: Nou Ritme.

14 h. Plaça de la Zeta. Dinar popular. Tiquets a la venda fins a l’1 de juny en horari d’assaig.
Organitza: Colla Joves Xiquets de Valls.

17 a 21 h. El Pati. Mostra de cultures. Espai de participació ciutadana que agrupa diferents associacions culturals i col·lectius de diverses nacionalitats. Apropen la realitat dels seus països d'origen, amb tastets gastronòmics, tallers, músiques, balls i sons. Hi destaquen Marroc, Gàmbia, Senegal, Romania, República Dominica, Colòmbia, Xina, així com la comunitat gitana i també una mostra de cultura catalana. La jornada pretén promoure la interculturalitat, el coneixement i la relació de vallencs i vallenques de diferent procedència.
Participen: Associació BADR per la integració, Associació Gambiana Camben-Faco, Associació Senegalesos de Valls i l'Alt Camp, Associació social i cultural gitana de Valls, el col·lectiu Dones en xarxa, i els col·lectius de República Dominicana, Colòmbia, Xina, Romania i Catalunya.
Organitza: Regidoria de Benestar Social, en el marc del Pla de Ciutadania i Immigració i el Pla d'Inclusió i Cohesió Social.

17.30 h. Sala de ball de la Cooperativa. Jam session oberta, cafè i copa. Vols tocar o cantar al mateix escenari que va actuar el mític Antonio Machín? Et brindem l’oportunitat de tocar en un dels escenaris mítics de les Decennals de mitjans de segle passat.
Organitza: CP la Turba.

18 h. Centre Cultural. Valls canta. 28a Trobada de corals vallenques. Una cita anual per promocionar el cant d’èpoques i estils diversos i compartir amb el públic la germanor de la veu.
Coorganitzen: Cor Audite, Associació SuiteCor, Coral Espinavessa, Coral Infantil Cors Alegres, Coral Terpsícore i Societat Coral Aroma Vallenca.

18 h. Club Tennis Plana d’en Berga. 6è Open Ciutat de Valls. Torneig de pàdel obert.
Coorganitzen: Club Tennis Plana d’en Berga, Diputació de Tarragona i Ajuntament.

19 h. Escola de ball Nou Ritme, plaça Vil·la romana 3. Modern Cabaret, espectacle de cabaret de la companyia NRENTERTA[in]MENT. Entrades limitades amb consumició mínima obligatòria.
Organitza: Nou Ritme.

> Descarrega tot el programa d'actes (pdf)

> Visualitza el programa d'actes (issuu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat