Marta Arjona: Et ballo Catalunya

Marta Arjona: Et ballo Catalunya

  • Dia: 13/07/2018
  • Hora: 20.30h
  • Lloc: Teatre Principal

Descripció:

Marta Arjona: Et ballo Catalunya.

Vídeodansa / Territori Creatiu Vallenc / Presentació.

“Et ballo Catalunya” és una creació de vídeo dansa que narra a través del moviment l’experiència de la ballarina mexicana Triana Botaya a l’arribar a Catalunya perseguint el seu somni, la dansa. Les pors, la solitud, el somni d’infantesa, els primers suports i, finalment, el triomf, són algunes de les emocions que Botaya experimenta alhora que realitza un recorregut per alguns dels símbols més destacats de la nostra terra, com ara la vinya, els castells, el Mar Mediterrani o el nostre patrimoni.

L’any passat la vallenca Marta Arjona va fer una residència creativa al Teatre Principal per enregistrar una escena d’aquesta peça que s’estrenarà al Principal.

Interpretació i coreografia: Triana Botaya López.
Direcció i edició: Marta Arjona Blasco.
Intèrprets: Alba Pérez Moreno, Alexandra Pérez Moreno, Ana Garcia, Molero, Encarna Pérez Poyatos, Encarna Arjona Rey, Lidia Molero Arjona.
Càmera: Silvia Robert Montalà, Maite Blasco Pérez, Alberto Pérez-Mora, Cristina Requena, Jose Dorado, Andrea Pérez Moreno, Marta Arjona Blasco.
Producció: DansPXL Production www.danspxl.com
Residència creativa: Ajuntament de Valls, Xarxa de Cultura de Valls.
Col·laboren: Ajuntament de Tarragona, Tarragona Film Office, Limònium, Colla Joves Xiquets de Valls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat