Juliol circense / Los Barlou: Set up

Juliol circense / Los Barlou: Set up

  • Dia: 17/07/2018
  • Hora: 22h
  • Lloc: Auditori Mas Miquel

Descripció:

Los Barlou: Set up.

Juliol circense / Malabars.

Fascinats per la fastuositat de les grans produccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i una imatge pròpia d’octogenaris. A sobre, s'han confós d'horari i arriben mitja hora tard. En fi, això no impedeix que facin gala d'una una descoordinació del més alt nivell. Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats, plens d'humor i acció són els ingredients principals d'aquest espectacle de teatre / circ, apte per a tots els públics.

Els Barlou són una nova companyia formada per tres habituals de l’escena circense catalana. Boni, Dani «Patilles» i Miner, de trajectòries hiperbòliques han format part de companyies com Boni & Caroli, Els Galindos, Els Gingers, Els Elegants.. en aquest cas s’ha unit per iniciar aquest nou viatge i que han comptat amb la complicitat artística del mestre Piero Steiner. Aquesta és la seva primera producció, un espectacle a vessar d’humor, amanit amb un toc diferent, fet a mà, amb molt afecte i treball.

www.barlou.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat