Juliol circense / Mortelo & Manzani: Absurditties

Juliol circense / Mortelo & Manzani: Absurditties

  • Dia: 18/07/2018
  • Hora: 22h
  • Lloc: Auditori Mas Miquel

Descripció:

Mortelo & Manzani: Absurditties.

Juliol circense / Clown.

Dos pallassos excèntrics, apassionats de la música, les acrobàcies i moltes més coses que recorden del circ on treballaven, arriben carregats d’un munt d’objectes i d’instruments que els porten a situacions d’allò més absurdes. Un espectacle fet amb el poc que tenen, recreant el seu propi món, un univers particular fet de realisme i fantasia. Un muntage sense paraules, a través del llenguatge universal del Clown, ple de música en directe, humor absurd i moltes més sorpreses.

Mortelo & Manzani són un duo de clown que neix l’any 2010 a Reus de la mà de Gerard Morte i Ivan Manzanero. Es formen en clown amb la Clara Cenoz, Jon Davison, Chrys Lynam, Danny Schelsinger i Chacovachi. El seu motor de creació és l’humor, sense paraules, des de la mirada d’uns pallassos, absurds i excèntrics que busquen constantment el riure del públic. L’any 2011 creen Ale-Hop, l’any 2013 Fly Brothers i l’any 2015 fan una expedició al Líban amb Pallassos sense fronteres.

www.Mortelomanzani.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat