Juliol circense / Cia Alas de Circo Teatro: Bambalas

Juliol circense / Cia Alas de Circo Teatro: Bambalas

  • Dia: 19/07/2018
  • Hora: 22h
  • Lloc: Auditori Mas Miquel

Descripció:

Cia Alas de Circo Teatro: Bambalas.

Juliol circense / Aeris.

Els primers raigs de sol ens descobreixen aquestes tres germanes Bambalas, presumides, juganeres i coquetes sobre una hamaca situada a 4 metres d’alçada. Sorpreses per la presència del públic, s’afanyen a demostrar les seves habilitats. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per provar que la unió fa la força i que són molts els moments en què, cegats pels objectius immediats, no apreciem suficientment les nostres accions. Aquest espectacle pretén donar valor a les petites fites que superem cada dia i sobretot demostrar que gairebé sempre el més important ho trobem durant el camí.

Txus Buffa, Marina Benites i Prisca Salvadores són les encarregades de fer les contorsions, teles dobles, làmpada, malabars i trapezi triple en l’espectacle i el Dani Foncu ha estat el director.

www.alascircoteatro.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat