enVIu - Maridatges de música i vi / Tornaveus: presentació del nou disc

enVIu - Maridatges de música i vi / Tornaveus: presentació del nou disc

  • Dia: 24/07/2018
  • Hora: 22h
  • Lloc: Claustre del Carme

Descripció:

Tornaveus: presentació del nou disc.

enVIu - Maridatges de música i vi / Polifonies / Territori Creatiu Vallenc.

Tornaveus és polifonia. Veus retrobades truquen amb força a la porta de la memòria. Un camí de cançons per descobrir sensacions que desconeixeu o per reconèixer les que us són més properes. Tornaveus fa sentir a través de les veus una manera d’entendre les músiques del Mediterrani. Una sonoritat realment sorprenent. Des d’un cant de taverna a l’Stabat Mater de Setmana Santa, passant per cançons de treball, de bressol, de tambor, nadales, cançons salpebrades i cantarelles infantils, us endinsaran en un ambient sonor creat exclusivament a partir de les veus.

Tornaveus és un grup de polifonia tradicional catalana format per investigadors sobre músiques de tradició oral, que han treballat arreu dels territoris de llengua catalana. Han traslladat al seu espectacle els cants, les fórmules polifòniques i les maneres de cantar que han extret dels resultats sobre les seves recerques de camp. Tornaveus són: Jaume Ayats, Heura Gaya, Anaís Falcó, Ester G. Llop i la vallenca Iris Gayete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat