enVIu - Maridatges de música i vi / Myriam Swanson: Magnòlia

enVIu - Maridatges de música i vi / Myriam Swanson: Magnòlia

  • Dia: 25/07/2018
  • Hora: 22h
  • Lloc: Claustre del Carme

Descripció:

Myriam Swanson: Magnòlia.

enVIu - Maridatges de música i vi / Els anys 30 i 40 en el cinema i el jazz.

És un quartet envellutat i rabiós d’esperit americà on a més de revisitar els clàssics se celebra un repertori que conté cançons d’Ella Fitgerald, Etta Jame, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, temes que acompanyen la Myriam Swanson des dels inicis i que ha volgut compartir amb uns músics brillants en una sessió poderosa i que avarca un ampli espectre de la seva vessant més jazzística. El seu primer disc, That’s a Plenty, enregistrat en directe a la sala Jamboree de Barcelona, conté un repertori que ha estat triat per a submergir l’espectador en els paisatges de Broadway dels anys trenta i quaranta en un viatge el cinema i el jazz es troben en un ambient acollidor i sofisticat.

Myriam Swanson és cantant, compositora i performer, inicia la seva carrera als setze anys. El seu gust per l’eclecticisme li ha proporcionat els elements necessaris per a la creació de projectes com Flamingo Tours, The Rhytm Treasures o Magnolia. Diuen d’ella que és la veu més poderosa i plena de matisos de l’escena del Rythm’n Blues del nostre país. Sense dubte serà una de les actuacions destacades en alguns celebrats festivals musicals de l’estiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat