enVIu - Maridatges de música i vi / Guillem Roma: Connexions

enVIu - Maridatges de música i vi / Guillem Roma: Connexions

  • Dia: 26/07/2018
  • Hora: 22h
  • Lloc: Claustre del Carme

Descripció:

Guillem Roma: Connexions.

enVIu - Maridatges de música i vi / Cançó folk.

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb el més enllà, i això és el que passa en els concerts de Guillem Roma. L’artista osonenc no para de recollir els fruits d’escampar el bon rotllo i la frescura que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb la força emergent de les coses lliures fent camí amb veu pròpia. Des de les influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu que ens fa viatjar per la màgia d’aquest món. Riquesa musical, poesia, naturalitat i sobretot connexió és el que desprèn la música de Guillem Roma.

Com una brisa d’aire fresc, ens regala l’essència més natural i original per connectar-nos amb la música i la seva màgia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat