Exposició - Vicente Rodes Aries: L’estudi del natural. De l’Acadèmia al Romanticisme

Exposició - Vicente Rodes Aries: L’estudi del natural. De l’Acadèmia al Romanticisme

  • Dia: Del 24/02 al 28/04/2019
  • Horari: De dimarts a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h. Diumenges i festius d'11 a 14h
  • Lloc: Museu de Valls

Descripció:

Exposició Vicente Rodes Aries: L’estudi del natural. De l’Acadèmia al Romanticisme

Aquesta mostra itinerant coproduïda amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana dedicada a un dels pintors més valorats de la primera meitat del segle XIX és del tot excepcional. A més, Valls serà la única ciutat de Catalunya que acollirà l’exposició amb més d’un centenar d’obres, una col·lecció que en el cas de Valls s’ha enriquit gràcies a la generositat de les diverses branques de la família Moragas. Això ha comportat que gairebé s'hagi doblat el nombre d'obres que es veuran exposades al Museu de Valls.

A més de Valls, aquesta singular exposició itinerant viatja pel Museu de Belles Arts de Castelló, el MUBAG d’Alacant o el Museu de Belles Arts de València. Tot i que Vicent Rodes Aries és un pintor que ha passat força desapercebut, en el seu moment va ser un artista molt valorat. Així, a la primera meitat del segle XIX, l'alta burgesia barcelonina, l'aristocràcia, els militars, alts càrrecs de l'administració de l'estat, com juristes i capitans generals, també van passar pels seus pinzells.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat