Cuina Rebel

Cuina Rebel

  • Dia: 16/10/2019
  • Hora: De 18 a 21 h
  • Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera

Descripció:

Cuina Rebel.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los.

Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!

  • Dimecres 25 de setembre, de 18 a 21 h - Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal.
  • Dimecres 16 d’octubre, de 18 a 21 h - Cuina d’Uruguai, a càrrec de Melissa Beltran Núñez.
  • Dimecres 30 d’octubre, de 18 a 21 h - Panellets, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).
  • Dimecres 27 de novembre, de 18 a 21 h - Sopes del món, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant Quinta Forca de Nulles.
  • Divendres 20 de desembre, de 18 a 21 h - Tortell de Reis, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).

Formador/a: Cuina Rebel, Valls en Transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Observacions: Cal portar pots o carmanyoles i davantal (hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller).

Places: Entre 4 i 20 alumnes per grup.

Preu: Taquilla inversa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat