Esports

Arribada de la Volta Ciclista a Catalunya

 • Dia: 20/03/2018
 • Hora: 17h
 • Lloc: Davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini

Descripció:

Arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a Valls.

En aquest ocasió, corresponent a la segona etapa entre Mataró i Valls, de 175 km, amb final davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini.

Recorregut per la ciutat, els ciclistes arribaran a Valls des del Coll de l'Illa per la carretera de Montblanc, Font de la Manxa, carretera del Pla, carrer Molls de l'Estació i passeig President Tarradellas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursa del Calçot

 • Dia: 25/03/2018
 • Hora: 11:30h
 • Lloc: Centre Esportiu Municipal El Fornàs

Descripció:

Cursa del Calçot, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports amb el suport de Running Solutions.

La cursa començarà a les 11.30 hores des del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, tot i que els dorsals es podran recollir a partir de les 9 del matí. L'entrega de premis tindrà lloc a les 13:30 hores a les pistes d'atletisme del Fornàs.

Pel que fa al recorregut hi ha una doble opció, el de 5 quilòmetres que és una volta pels voltants del CEM El Fornàs, o el de 10 quilòmetres que són dues voltes (Descarregar recorregut). El recorregut del circuit i els punts quilomètrics estan degudament senyalitzats i hi haurà avituallament a la meta per als participants. La Cursa del Calçot està oberta a tota la població major de 16 anys i la inscripció es pot realitzar online a través del següent enllaç http://www.cursavalls.com/inscripciones_cat.html o també presencialment al CEM El Fornàs.

S'estableixen les següents categories masculines i femenines: de 18 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys i més de 60 anys. S'entregarà un trofeu als tres primers participants masculins i femenins de la general i al primer de cada categoria dels 10k i el 5K. També hi haurà premi al primer corredor local dels 10k i el 5K tant masculí com a femení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campionat de Catalunya per Edats de Tennis de Taula

 • Dia: Del 24 al 29/03/2018
 • Lloc: Pavelló Joana Ballart

Descripció:

Campionat de Catalunya per Edats de Tennis de Taula.

Ortganitza: Patronat Municipal d'Esports, Federació Catalana de Tennis de Taula, Consell Esportiu de l'Alt Camp i Club Ganxets Reus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10a Caminada popular al Pont de Goi

 • Dia: 25/02/2018
 • Hora: 9:30h
 • Lloc: Des de la pista poliesportiva del Barri de les Comarques

Descripció:

10a Caminada popular al Pont de Goi.

La caminada preveu un recorregut amb poc desnivell, pensat perquè sigui accessible a tothom de manera que l'activitat pugui tenir un caràcter marcadament familiar. L'itinerari, de poc més de 8 quilòmetres, portarà els participants fins al Pont de Goi i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes 4 hores. Hi haurà una zona d'avituallament al Pont de Goi i l'arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida, al barri de les Comarques.

Organitza: Patronat Municipal d'Esports. Patrocina: SOREA. Col·labora: Consell Esportiu de l'Alt Camp, Federació d'Associacions de Veïns de Valls, De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat