Xerrada - L'experiència del codesenvolupament a Lleida

Xerrada - L'experiència del codesenvolupament a Lleida

  • Dia: 21/03/2019
  • Hora: 18:30h
  • Lloc: Sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs

Descripció:

Xerrada 'L'experiència del codesenvolupament a Lleida', a càrrec de Cristina Saiz, tècnica de cooperació internacional de l'Ajuntament de Lleida. Xerrada on s'explicarà la peculiaritat principal del treball de codesenvolupament a la ciutat de Lleida: la creació dels anomenats grups mixtos, que han suposat el treball conjunt de les ONGD locals i els col·lectius de persones migrades. Aquest treball ha permès cooperar amb les seves comunitats d’origen, fomentar la sensibilització de la societat d’acollida sobre les causes profundes de les migracions actuals i millorar la convivència i la cohesió social a la ciutat.

La xerrada forma part del cicle de codesenvolupament i cohesió social, organitzat per la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Valls, a través del Pla d'Inclusió i Cohesió Social.

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat