Xerrada: Tràmits i gestions per a la gent gran

Xerrada: Tràmits i gestions per a la gent gran

  • Dia: 13, 14 i 15/05/2019
  • Hora: 17, 16:30 i 17 h
  • Lloc: Centre Cívic Ca Creus, Centre Esportiu Municipal El Fornàs i Local social de Picamoixons

Descripció:

Xerrada: Tràmits i gestions per a la gent gran.

La xerrada es durà a terme en diferents sessions descentralitzades per zones per tal de facilitar l'assistència d'un major nombre de persones. L’activitat és gratuïta i es pot escollir anar a qualsevol de les tres xerrades. La primera es realitzarà el dilluns 13 de maig a les 17 hores a la sala d'actes del Centre Cívic Ca Creus; dimarts 14 de maig a les 16.30 hores tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i finalment, dimecres 15 de maig a les 17 hores al Local social de Picamoixons.

Les sessions aniran a càrrec dels treballadors/es socials referents de l’equip de gent gran de Serveis Socials de l’Ajuntament de Valls, es tracta de Domingo Branchat, Gemma Cabau i Núria León. A la xerrada s’informarà de vàries qüestions com per exemple dels tràmits i gestions relacionats amb la llei de dependència, els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges per a gent gran o les bonificacions en les taxes municipals, entre d’altres.

L'activitat s'inclou en el marc del Programa d'Envelliment Actiu, impulsat per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Valls que es desenvolupa a través del Pla d’Inclusió Social. L'objectiu del programa és promoure la millora de la qualitat de vida de la gent gran de diferents zones de la ciutat, mitjançant la participació social, fomentant el treball en xarxa i l'empoderament dels veïns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat