Fira d'intercanvi i segona mà

Fira d'intercanvi i segona mà

  • Dia: 17/11/2019
  • Hora: De 10 a 14 h
  • Lloc: Sala Kursaal

Descripció:

Fira d'intercanvi i segona mà.

Espai creat perquè tothom pugui vendre, intercanviar o donar tot allò que ja no necessita però que encara està en bon estat. Així, les persones interessades en participar-hi poden portar a la Fira objectes variats que tenim a casa sense utilitzar, com per exemple el cotxet de nadons, un bressol, llibres, roba, joguines, electrodomèstics, objectes de decoració, material d’esport... però que es troben en bon estat. D'aquesta manera s'evitarà que es converteixin en un residu i se li donarà un nou valor.

L'esdeveniment també comptarà amb activitats familiars complementàries com un espai de reparació del Ric-Rac, jocs tradicionals i el Pop del reciclatge. Aquest últim és una eina que l’Agència de Residus de Catalunya posa a l’abast dels nens i nenes, que de forma lúdica i pedagògica, vol ajudar que els més petits adquireixin hàbits que els hi permeti interioritzar la recollida selectiva dels residus com una acció quotidiana en la seva vida.

Organitza: Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l'Ajuntament de Valls.

Més informació

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat