El Parc de Nadal recull material a sis escoles vallenques i a la Fira d'Aviram

El Parc de Nadal recull material a sis escoles vallenques i a la Fira d'Aviram

El Parc de Nadal de Valls, dedicat enguany a la temàtica del Nadal català a partir de materials reutilitzables, recull quinze tipus d’elements des d’aquesta mateixa setmana. Els punts seran les escoles de la ciutat fins al dia 21 de desembre i la Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs el proper cap de setmana. El Parc vallenc instal·larà un estand a l’alçada de la capella del Roser.

Aquesta setmana l’organització del Parc de Nadal de Valls ha iniciat la tasca de recollida de materials reutilitzables destinats a servir de base de treball per a les quinze entitats que enguany hi prendran part. Es tracta de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, l’Associació de Veïns del Barri Antic, l’Associació Verge de la Candela, l’Associació Porta Oberta, l’Associació Trèvol, Cel Rogent-Educació Ambiental, la Colla gegantera La Pessigolla, la Colla Joves Xiquets de Valls, la companyia Passabarret, el Cor Divisi, la Coral infantil Cors Alegres, l’Esplai Esquirols, la Creu Roja, Teatralitzat i la Unió Anelles de la Flama. Aquestes associacions seran presents a l’antic convent del Carme entre el 2 i el 4 de gener.

La recollida s’ha iniciat a sis escoles vallenques que disposen d’uns dipòsits facilitats per l’organització. Hi participen els centres Baltasar Segú, Eladi Homs, Eugeni d’Ors, Enxaneta, La Candela i Lledó. En aquests punts es recullen caixes de cartró de cereals, llibres o revistes velles, plàstic rodó de pizzes precuinades, paper de regal ja usat, pots de vidre petis com els de iougurt o paté, retalls de roba i de llana, taps de suro, cds usats, safates de cartró per posar pastissos, càpsules nespresso buides i netes, pots de iogurt líquid com actimels, tapes dels pots de vidre i anelles de les llaunes de refresc. L’entitat Cel Rogent realitza el control de qualitat de tot aquest material i l’inventaria perquè la resta d’associacions el puguin usar durant el Parc en cada taller.