El Patronat Municipal d'Esports prepara una nova edició de la Caminada popular

El Patronat Municipal d'Esports prepara una nova edició de la Caminada popular

> Aquest cop la caminada serà solidària amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre

> L'activitat tindrà lloc el 24 de febrer i portarà els participants fins a Vallmoll

Tot a punt per una nova edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades des del Patronat Municipal d'Esports tradicionalment més multitudinària, i que enguany celebra l'onzena edició. L'activitat, patrocinada per SOREA i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Camp, la Federació d'Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET, tindrà lloc diumenge 24 de febrer i portarà els participants fins a Vallmoll.

L'onzena edició de la caminada popular, amb un desnivell acumulat de gairebé 200 metres, preveu un itinerari de poc més de 14 quilòmetres que portarà els participants fins a Vallmoll i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes 4 hores. La sortida de la caminada s'efectuarà a les nou del matí des de la plaça de Sant Francesc. Hi haurà una zona d'avituallament a Vallmoll i l'arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida.

Aquest any la caminada serà solidària amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, es proposa una col·laboració voluntària de 5€ per persona i 10€ per família. La Lliga és una organització no governamental, sense ànim de lucre, que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. La Lliga realitza activitats d'informació i educació a la població mitjançant xerrades, conferències i difusió en els mitjans de comunicació. Els temes són ben diversos i sempre relacionats amb la prevenció, el diagnòstic, la investigació i el control de la malaltia, el seu tractament...

A més, es realitza una tasca d'orientació i suport als malalts i a les seves famílies, durant tot el procés de la malaltia, a través majoritàriament dels voluntaris de suport que són formats constantment per tal de realitzar una tasca adequada i òptima envers els malalts. En aquest sentit, la Lliga compta amb els Grups d'Ajuda Mútua (GAM), formats per voluntaris, psicòlegs, treballadors socials especialitzats i, inicialment, dones voluntàries que han estat operades de càncer de mama i ajuden a aquelles que han de passar o acaben de passar per aquesta experiència.

El PME, conjuntament amb el Facebook de VisitaValls, també convida els participants en la caminada a fotografiar la seva experiència i participar en un concurs de fotografia amb la caminada com a eix temàtic. Per poder participar en aquest concurs només és necessari enviar una fotografia de la caminada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Les inscripcions es poden realitzar a través del web www.pmevalls.cat o presentant la butlleta d'inscripció al CEM El Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6) o a les oficines del Patronat Municipal d'Esports (carrer Prat de la Riba, 15-17).

> Descarregar flyer

VALLS · 29 DE GENER DE 2019