Nova edició del concurs de disfresses del carnaval infantil de Valls

Nova edició del concurs de disfresses del carnaval infantil de Valls

> Es premiarà l'originalitat i l'artesania dels vestuaris i es crea un premi grupal per a les comparses de 400 €

> La Rua, organitzada pel Centre Cívic, tindrà lloc el divendres 1 de març amb sortida a la plaça del torrent del Titit a les 18 hores

El Centre Cívic de Valls organitza una nova edició del concurs de disfresses del Carnaval Infantil de la ciutat, que tindrà lloc el proper divendres 1 de març a partir de les sis de la tarda a la plaça del torrent del Titit i que finalitzarà al Pati, on tindrà lloc la desfilada de tots els participants.

Els nens i nenes (fins a 14 anys) que vulguin participar del concurs de disfresses hauran de fer la inscripció al Centre Cívic de Valls fins al dia 27 de febrer a les 13 hores. El full d'inscripcions, així com també les bases del concurs poden consultar-se i descarregar-se a www.valls.cat/serveis/centre-civic. Les inscripcions es poden portar directament al Centre Cívic, (carrer Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i dimarts i dimecres de 17 a 19 hores, o enviar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Només podran participar les disfresses de creació pròpia, així, queden descartades les disfresses adquirides o comprades en establiments. En el certamen d'enguany, s'han establert dues categories individuals, on es premiarà la disfressa més original i la més divertida, i una nova categoria grupal per comparsa. La categoria grupal podrà estar formada per un mínim de dues persones i un màxim de 30. Les bases del concurs s'han editat en uns fulletons que s'han distribuït entre l'alumnat de les escoles i en diferents equipaments de la ciutat.

La Rua comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través dels premis del concurs de disfresses per a nens i nenes, el Grup del Teatre Principal i el Centre de dansa Infinity amb la interpretació de la comitiva de Sa Magestat i l'Associació de Veïns del Barri Antic com a membres del jurat.

VALLS · 5 DE FEBRER DE 2019