Dissabte arrenca la programació familiar 2019 dels Teatres de Valls

Dissabte arrenca la programació familiar 2019 dels Teatres de Valls

> Fins al mateix dia es poden aconseguir els abonaments familiars

> La reconeguda companyia Teatre Mòbil enceta els dissabtes infantils

Aquest dissabte 9 de febrer la companyia Teatre Mòbil inicia la temporada familiar dels Teatres de Valls, que inclou funcions els dissabtes a les tardes. Junt amb la gala de màgia i la companyia Tanaka, formen un abonament que es pot adquirir fins al mateix dissabte a les taquilles del Teatre Principal. Permet un estalvi general de 6 euros sobre el preu total.

La veterana companyia de pallassos Teatre Mòbil aixecarà el teló del Principal aquest dissabte a les 6 de la tarda per presentar l’espectacle Cösmix. Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants arriben a l'escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: fan música impossible, teatre reciclàssic, l'animal i fins ens avancen el futur en viu i en directe! Dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria. La proposta està recomanada per a nenes i nens des dels 4 anys.

Dissabte 16 de març tindrà lloc el segon espectacle de la temporada familiar. Es tractarà de la Gala de màgia solidària titulada “Un granet de sorra màgic”. El públic veurà un espectacle variat i representatiu de la millor màgia actual mentre col·labora amb un projecte solidari. D'aquesta manera si cadascú aporta un granet de sorra, la màgia es tornarà realitat. Intervindran els mags Sebastien Detise, Dario Proximity, Mag Albert i Toni de las Heras.

Finalment, i al voltant de la festivitat de Sant Jordi, dissabte 27 d'abril la companyia Tanaka Teatre presentarà l’espectacle de teatre i titelles “Un món (i un munt!) de dracs”. Dues princeses ben peculiars descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Els espectadors coneixeran dracs de tota mena i d'arreu del món: Xina, Japó, Grècia, Escandinàvia i fins els que encara avui viuen a Catalunya. L’espectacle està recomanat des dels 4 anys.

El preu de l'abonament per als tres espectacles familiars serà de 12 €, amb el Carnet Amics dels Teatres, i de 18 € sense aquest carnet. El carnet s’aconsegueix de manera gratuïta i prèviament a les taquilles centrals de Valls. El preu de la funció individual és de 6 €, amb el Carnet Amics dels Teatres, i de 8 € sense aquest carnet. Les localitats individuals també es poden adquirir on line a través del web www.ticketea.com i telefònicament al 902 044 226.

VALLS · 8 DE FEBRER DE 2019