Al març, nova edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls

Al març, nova edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls

> El saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona presenta aquest 2019 un nou rècord d’expositors

Els dies 14 i 15 de març torna a Valls una nova edició de l’Espai de l’Estudiant, el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona que en aquesta ocasió arriba ja a la dinovena edició i que com és habitual, tindrà lloc a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp.

En aquests dos dies es donaran cita a Valls gairebé 60 expositors, un nou rècord format per les diferents universitats publiques catalanes i les privades de major prestigi i implantació al nostre territori, així com instituts i altres centres de formació professional capdavanters que cobreixen un ampli ventall de l’oferta de cicles formatius que es poden seguir en aquestes comarques, amb més de 20 famílies professionals representades. Les escoles de negocis, de turisme, els centres d’idiomes, de disseny, artístics, de cinema, de teatre, de moda, d’esports tenen també presència en aquest esdeveniment que durant dos dies permetrà que joves de l’Alt i Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Tarragonès vinguin a Valls per a consultar directament als representants dels centres expositors els seus dubtes pel que fa a estudis, a preus, a beques, a allotjaments, a com estudiar o treballar a l’estranger, i tot un ampli ventall de qüestions que se’ls puguin ocórrer.

El Departament d’Educació a través dels SSTT d’Educació a Tarragona, la Secretaria d’Universitats i Recerca a través del Consell Interuniversitari de Catalunya, la Direcció General de Joventut i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya complementaran també la informació a la que podran accedir els estudiants. L’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona presentaran també en aquest marc la seva oferta formativa.

La visita a l’Espai de l’Estudiant es recomana també a persones que, tot i que ara no estiguin cursant una formació reglada tipus ESO, Batxillerat o Cicles, s’estan plantejant reprendre’ls en un futur proper i volen conèixer quines són les opcions que els resulten més adients.

A nivell pràctic, el dijous 14 al matí i el divendres 15 al matí estan reservats a les visites concertades per part dels centres educatius (escoles, instituts, CFA, etc), mentre que el dijous 14 a la tarda, de 16h a 19h, la visita és lliure i gratuïta per a tots els interessat (estudiants, educadores i educadors, pares i mares, i persones que vulguin ampliar la seva formació). El Consorci té la web www.espaiestudiant.cat en la que es pot obtenir més informació així com la llista detallada de tots els expositors.

VALLS · 28 DE FEBRER DE 2019