Presentació de la nova temporada de Ràdio Ciutat de Valls

Presentació de la nova temporada de Ràdio Ciutat de Valls

> Una trentena de col·laboradors donaran forma a la nova temporada amb més informatius, espais i programes

Ràdio Ciutat de Valls ha presentat avui, dimecres 27 de febrer, la nova temporada d'aquesta ràdio on line que va iniciar emissions el 13 de febrer de l'any passat coincidint amb el dia Mundial de la Ràdio. La nova temporada començarà el dilluns 4 de març mantenint i ampliant els seus col·laboradors. Així formen part del projecte: Roser Vidal, Gemma Casalé, Eva Salvat, Lourdes Quintero, Teresa Rull, Pere Cano, Jaume Pros, Paco Ester, Josep Grau, Jordi Tudó, Jordi Sugranyes, Josep M Claravalls, Escola Eladi Homs, Valls Genera, David Prats, Rafel Castells i d’altres col·laboradors, que complementen i amplien la proposta de la nova programació.

Cal destacar els continguts i les novetats que configuren la nova graella de programació de l’emissora. Concretament els oients podran gaudir de les transmissions dels plenaris en directe i també de les actuacions castelleres conjuntes amb HIT103, la Tertúlia política i social, informació puntual i actual de la ciutat de Valls, un espai dedicat a l'esport, un programa especial dirigit a la nostra música, així com també espais d’opinió i participació.

La informació diària serà un dels eixos vertebradors de la programació, amb especial atenció a tot el que tingui incidència a la ciutat. Amb una programació de caràcter obert a tota la ciutadania, Ràdio Ciutat de Valls vol estar al servei de tot el teixit social, cultural i esportiu de la ciutat.

Més informació a: www.rcvalls.cat

VALLS · 27 DE FEBRER DE 2019