Carnaval amb Comerç de Valls i Fira Fora Estoc

Carnaval amb Comerç de Valls i Fira Fora Estoc

> Arriba la 3a edició del Carnaval a Comerç de Valls

Comerç de Valls organitza un any més la 3ª edició de Carnaval la setmana del 25 de febrer al 2 de març Un total de 28 botigues decoraran l´aparador amb la temàtica escollida per aquest any, que és “Grups de Música”. Els botiguers hi ha posat força imaginació i moltes hores de feina per disfressar els aparadors utilitzant tota mena de materials i han apostat per l’ús de materials reciclables. Les entrades dels establiments participants s’han decorat amb notes músicals fets pels propis associats, també amb materials reciclables.

Durant la setmana de Carnaval es pot participar en el joc que ha preparat Comerç de Valls i endevinar el títol del grup de música que s’ha disfressat cada aparador. Les butlletes per participar-hi es poden trobar a totes les botigues participants; només cal entrar en una i demanar-la. L’operativa del joc és senzilla: apuntar el títol de cada grup musical al costat del nom de l’establiment participant relacionat en la butlleta. Quan es tingui la butlleta tota plena s’ha de dipositar a una de les urnes que es troben a l’oficina de Comerç de Valls, o a la Biblioteca Carles Cardó o a l’oficina de Turisme. El termini acaba dilluns 4 de març.

Entre totes les butlletes rebudes, es sortejarà 1 val de compra de 150 €. (Bases del sorteig al nostre Facebook: www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/ComercdeValls). El sorteig es realitzarà el 5 de març i l’entrega de premis serà el 6 de març a les 20:30 hores a l’oficina de Comerç de Valls, situada a la plaça dels Alls, núm. 7. En la mateixa butlleta, hi ha un espai per votar l’aparador que més hagi agradat.

Es premiarà als tres establiments que millor captin la temàtica escollida (Bases del concurs d’aparadors disfressats al nostre Facebook: www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/ComercdeValls)
Com a novetat d´enguany, hi haurà un Jurat format per un representant de la Regidoria de Comerç i Turisme, un representant de la Regidoria de Cultura i una decoradora interiorista.

Els comerços participants són: Asimètric, Babi Pitufo, Bitxets, Cafeteria l´Avenir, Calçats la Vallvera, Calçats Nardo, Chic Bebé, el Nostre Forn,
FarmaValls, Font de la Salut, Fuit&Co, Guapa´t, IntegralGrup, La Peixateria, les Coses de Marina, Lila, Masip Fotografia, Merceria Trini, No et Talli Perruquers, Nou Llunes, Perruqueria i Estètica Mil.lènium, Pim Pam, Pintures Solé, Pollastres Güell, Repunts, Roser Fusté Art Floral, Teixits Fabra i Tocs Perruquers.

Fira Fora Estoc

> Les botigues tornaran a sortir al carrer en la 7a fira de Fora Estoc

Comerç de Valls organitza per els dies 6, 7, 8 i 9 de març la 7a edició de la fira de Fora Estoc. Hi participarà un total de 40 botigues, en horari comercial, de les quals 29 treuran les taules i penja-robes al carrer, per omplir-los d’articles en oferta, preus baixos i descomptes per buidar els magatzems d’estoc i deixar espai als articles de la nova temporada. Es manté la imatge promocional del cartell de les tres últimes edicions, i s´instal.laran les pancartes a 3 entrades de Valls, per informar i atraure al públic de la ciutat i el forà.

Es trobaran parades a gairebé tots els carrers comercials de Valls: carrer de la Cort, plaça del Pati, Carrer Peixateria, carrer Gonzàlez Alba, Muralla del Castell, carrer Jaume Huguet, carrer Germans Sant Gabriel, carrer Anselm Clavé, carrer Avenir i carrer La Vallvera.

Els comerços participants en aquesta edició són: Asimètric, Babi Pitufo, Bindi, Bitxets, Calçats el Bon Gust, Calçats Nardo, Calçats La Vallvera, Chic Bebé, Cistelleria Roca, Cortés, Ditec, Domènech, Edelweiss, Elena, Encants a Mida, FarmaValls, Fausto, Fruit&Co, Gasco Joguines, Guapa’t, Joieria Carreras, Joieria Piñas, Kiwi, Le Coquett, Les Coses de Marina, Lila, Lluïsa Vives, Madd, Masip Fotografia, Merceria Trini, Multiòptiques Teixidó, Mussoles, Òptica la Creu Blanca, Petit Preu (Avenir i Font de la Manxa), Peuets, Pintures Solé, Pluvinet, Roser Fusté Art Floral, Teixits Fabra, i Xiquets.

VALLS · 28 DE FEBRER DE 2019